COPA AMERICA

Οργή στην Ουρουγουάη για τον βοηθό διαιτητή

Οργή στην Ουρουγουάη για τον βοηθό διαιτητή

Έξαλλοι είναι οι Ουρουγουανοί με τον βοηθό διαιτητή στο ματς με το Μεξικό, κατηγορώντας τον πως κατά τη διάρκεια διαμαρτυριών τους, εκείνος έπιανε τα... γεννητικά του όργανα!

Το ξεκίνημά της στο φετινό Copa America μόνο ιδανικό δεν θα μπορούσες να το χαρακτηρίσεις για την Ουρουγουάη. Η "Σελέστε" ηττήθηκε με 3-1 στην πρεμιέρα από το Μεξικό , είχε παράπονα από τη διαιτησία ενώ σαν να μην έφταναν όλα αυτά, παίκτες της ομάδας κατηγορούν δημόσια τον βοηθό διαιτητή για άσεμνες χειρονομίες!

"Εγώ και ο Χιμένες διαμαρτυρηθήκαμε για ένα άγγιγμα της μπάλας με το χέρι από τον Μαρκές στη φάση που το Μεξικό έκανε το 2-1 και η απάντησή του ήταν να με στείλει στο διάολο πιάνοντας τα γεννητικά του όργανα.

Οργή στην Ουρουγουάη για τον βοηθό διαιτητή

Δεν με νοιάζει τι θα πει, υπάρχουν εκατοντάδες κάμερες που μπορούν να επιβεβαιώσουν αυτό που λέω", τόνισε οργισμένος ο Φερνάντο Μουσλέρα στο φινάλε του ματς, με τον Ντιέγκο Γκοντίν να ταυτίζεται πλήρως με την τοποθέτηση του συμπαίκτη του. "Την ώρα που διαμαρτυρόμασταν, ο βοηθός έπιασε τα γεννητικά του όργανα και μας έβρισε".

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουρουγουάης από την πλευρά της, θέλησε να κατεβάσει τους τόνους, με τον πρόεδρό της να δηλώνει: "Θα μιλήσουμε με τους παίκτες και το επιτελείο για να καταλάβουμε ακριβώς τι συνέβη. Έπειτα αν είναι αναγκαίο θα καταθέσουμε επίσημη διαμαρτυρία".

Δείτε τις διαμαρτυρίες των Ουρουγουανών στο φινάλε του ματς:

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ