COPA AMERICA

Ονειρεμένο ξεκίνημα για Μεξικό, νίκη για Βενεζουέλα

Ονειρεμένο ξεκίνημα για Μεξικό, νίκη για Βενεζουέλα

Για τον τρίτο όμιλο του Copa America Centenario, το Μεξικό επικράτησε με 3-1 της Ουρουγουάης, ενώ στο άλλο ματς η Βενεζουέλα επιβλήθηκε 1-0 της Τζαμάικα (VIDEOS).

Αλλιώς είχαν υπολογίσει το ξεκίνημα τους στο φετινό Copa America Centenario, οι Ουρουγουανοί και αλλιώς εξελίχθηκαν τα πράγματα. Στην πρεμιέρα του τρίτου ομίλου, το Μεξικό αποδείχτηκε πολύ δύσκολο εμπόδιο και ήταν εκείνο που κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 3-1 στο "University of Phoenix Stadium".

Εφιαλτικό το ξεκίνημα για την Ουρουγουάη με το αυτογκόλ του Περέιρα μόλις στο 4' μετά την σέντρα του Γκουαρδάδο, ενώ στο 45' αποβλήθηκε ο Βεσίνο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 72' όμως, η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε μετά την αποβολή του Γκουαρδάδο και ο Γοδίν ισοφάρισε για την ομάδα του με κεφαλιά.

Παρ' όλα αυτά, το Μεξικό ήταν αποφασισμένο να φτάσει στη νίκη και ο Μάρκες με σουτ έκανε το 2-1 στο 86', ενώ σε αντεπίθεση ο Ερέρα διαμόρφωσε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και χάρισε στους Αζτέκους ένα σπουδαίο τρίποντο.

Μεξικό: Ταλαβέρα, Αράουχο, Ρέγες, Λαγιούν, Μάρκες, Γκουαρδάδο, Ερέρα, Κορόνα (61’ Ντουένιας), Ακίνο (55’ Λοσάνο), Ερνάντες (83’ Χιμένες).

Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Α. Περέιρα, Γοδίν, Χιμένες, Μ. Περέιρα, Λοδέιρο (46’ Γκονζάλες), Αρέβαλο (84’ Ραμίρες), Βεσίνο, Σάντσες, Καβάνι, Ρολάν (60’ Ερνάντες).

Στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ, η Βενεζουέλα κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της Τζαμάικα στο "Soldier Field" του Σικάγο. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, σημειώθηκε μόλις στο 15' με τον Μαρτίνες, ενώ οκτώ λεπτά μετά η Τζαμάικα έμεινε και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Όστιν. Παρ' όλα αυτά, έχασαν ευκαιρίες για να φέρουν το ματς στα ίσα, όμως οι Βενεζουελάνοι κράτησαν το μηδέν και τους τρεις βαθμούς.

Τζαμάικα: Μπλέικ, Μαριάπα, Τέιλορ, Μόργκαν (40’ Λόρενς), ΜακΚλίρι, Μπινς (77’ Χέκτορ), Μπινς (88’ Γουότσον), Όστιν, ΜακΆναφ, Μπαρνς, Ντόναλντσον.

Βενεζουέλα: Ερνάντες, Ροσάλες, Άνχελ, Βισκαρόντο, Φέλτσερ, Ρινκόν, Φιγκέρα, Σέιχας (86’ Οτέρο), Μαρτίνες (77’ Πενιαράντα), Ροντόν, Γκέρα (91’ Γκονζάλες).

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ