COPA AMERICA

Μαρτίνο: "Xάσαμε τον έλεγχο στο 2ο ημίχρονο"

Μαρτίνο: "Xάσαμε τον έλεγχο στο 2ο ημίχρονο"

Η νίκη της Αργεντινής επί της Ουρουγουάης δεν άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή της Αργεντινής Τάτα Μαρτίνο.

Η Αργεντινή νίκησε 1-0 την Ουρουγουάη και πέτυχε την πρώτη της νίκη της στο Κόπα Αμέρικα σε ισάριθμα ματς. Το γκολ της αναμέτρησης έβαλε ο Σέργιο Αγουέρο, στο δεύτερο ημίχρονο. Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο προπονητής της Αργεντινής Τάτα Μαρτίνο, δήλωσε ότι δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

" Για 70 λεπτά είχαμε την μπάλα και προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Μετά χάσαμε την ευχέρεια στην δημιουργία παιχνιδιού και μαζί τον έλεγχο του αγώνα.

Μας προκαλεί πολλά προβλήματα όταν δεν έχουμε τον έλεγχο του αγώνα. Σε κανένα από τα δύο παιχνίδια που έχουμε δώσει στο τουρνουά δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τον ρυθμό μας για 90 λεπτά.

Ο Ρομέρο είχε ένα ακόμα πολύ καλό παιχνίδι και έδειξε αυτά που έχει δείξει στο Μουντιάλ. Σήμερα(17/6) δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες όπως στον αγώνα με την Παραγουάη αλλά μετά το γκολ του Αγουέρο είχαμε τις ευκαιρίες για να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι.

Δημιουργήσαμε δύο καλές ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Zoύμε για τα αποτελέσματα. Πρέπει να διατηρήσουμε το στυλ παιχνιδιού μας. Θέλω να μείνω στην ομάδα για πολλά χρόνια".

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ