CHAMPIONS LEAGUE

Χάινκες: "Καταπληκτικό ποδόσφαιρο"

Bayern Munich's players celebrate their victory after the UEFA Champions League semi-final second leg football match FC Barcelona vs FC Bayern Munich at the Camp Nou stadium in Barcelona on May 1, 2013. Bayern Munich won the match 3-0.  AFP PHOTO / LLUIS GENE        (Photo credit should read LLUIS GENE/AFP/Getty Images)
Bayern Munich's players celebrate their victory after the UEFA Champions League semi-final second leg football match FC Barcelona vs FC Bayern Munich at the Camp Nou stadium in Barcelona on May 1, 2013. Bayern Munich won the match 3-0. AFP PHOTO / LLUIS GENE (Photo credit should read LLUIS GENE/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Γιουπ Χάινκες τόνισε πως η Μπάγερν έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ισπανός, Χάβι Μαρτίνεθ, αποθέωσε τους Γερμανούς, ο Ρόμπεν μίλησε για ιστορία και ο Λαμ για μπύρες...

Ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Γιουπ Χάινκες, ήταν φυσικά απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του και χαρακτήρισε καταπληκτικό το ποδόσφαιρο που έπαιξαν κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου".

"Κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι και πραγματικά αποδώσαμε καταπληκτικό ποδόσφαιρο", τόνισε ο Γερμανός προπονητής μετά και την δεύτερη νίκη επί των "μπλαουγκράνα" που φέρνει στον τελικό τους Βαυαρούς.

"Η ομάδα μου ήταν υπερβολικά συγκεντρωμένη, όπως άλλωστε και στο πρώτο ματς. Όσο για την Μπαρτσελόνα χωρίς τον Μέσι, σίγουρα είναι διαφορετική".

"Όπως και να έχει, κανείς δεν περίμενε συνολικό σκορ 7-0. Ξέρω το ισπανικό ποδόσφαιρο πολύ καλά και κυρίως την Μπαρτσελόνα. Ξέρω πως παίζουν και την φιλοσοφία τους. Η ομάδα του κατάλαβε απόλυτα την τακτική τους και εκτέλεσαν άψογα το πλάνο".

"Η Ντόρτμουντ αξίζει επίσης που βρίσκεται στον τελικό, καθώς κάνουν σπουδαία χρονιά. Σίγουρα είναι μικρή έκπληξη. Φυσικά ελπίζω εμείς να είμαστε επιτυχημένοι στο Γουέμπλεϊ".

Χάβι Μαρτίνεθ: "Ξέραμε ακριβώς πως έπρεπε να παίξουμε κόντρα στην Μπαρτσελόνα και στα δύο ματς. Ήρθα στην Μπάγερν επειδή στόχος μου ήταν τα τρόπαια. Πήραμε ένα (πρωτάθλημα) και τώρα έχουμε μπροστά μας δύο τελικούς (κύπελλο και CL)".

"Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε να απουσιάζει ο Λιονέλ Μέσι και όταν είδαμε πως το όνομά του έλειπε από την 11άδα... νιώσαμε μια ανακούφιση".

"Δεν ξέρω τώρα αν το γερμανικό ποδόσφαιρο περνά τώρα μία καλύτερη φάση από το ισπανικό, ξέρω όμως ότι στην Γερμανία κάνουν τα πάντα σωστά, τα γήπεδα είναι πάντα γεμάτα. Η Bundesliga πρέπει να συνεχίσει έτσι, δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο πρωτάθλημα, αλλά είναι σίγουρα ένα από τα 3 καλύτερα".

Άριεν Ρόμπεν: "Νομίζω ήταν καταπληκτική η απόδοσή μας, λίγο ιστορική. Είναι εντυπωσιακό που παίξαμε με αυτόν τον τρόπο ξανά κόντρα σε μία ομάδα που ήταν κυρίαρχος στην Ευρώπη τα τελευταία 5 χρόνια".

Φίλιπ Λαμ: "Είμαι σίγουρος πως θα το γιορτάσουμε με μερικές μπύρες απόψε. Δεν είναι απλό πράγμα να νικάς με 3-0 την Μπαρτσελόνα μέσα στο γήπεδό της. Πάντα έλεγα όμως ότι έχουμε σπουδαίους παίκτες στην ομάδα και είμαστε ικανοί να φτάσουμε ψηλά".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ