CHAMPIONS LEAGUE

Η εξήγηση του Βιλανόβα για τον Μέσι

Η εξήγηση του Βιλανόβα για τον Μέσι

Ο Τίτο Βιλανόβα εξήγησε τον λόγο που δεν ξεκίνησε τον Μέσι αλλά και γιατί δεν τον πέρασε ως αλλαγή. "Τίποτα δεν θα άλλαζε και με τον Μέσι", σχολίασε ο Πικέ.

"Ο Μέσι ήταν καλά με την Μπιλμπάο, αλλά στο τέλος του αγώνα είχε μια ενόχληση. Δεν τραυματίστηκε άλλα ήταν επιρρεπής σε τραυματισμό. Θα έπαιρνα το ρίσκο να τον βάλω προς το τέλος, εάν είχαμε ελπίδες εκείνη τη στιγμή για να προκριθούμε", σχολίασε ο Τίτο Βιλανόβα για την μη χρησιμοποίηση του Αργεντίνου.

Όσον αφορά την Μπάγερν, τόνισε: "Αυτή τη στιγμή είναι σε θαυμάσιο επίπεδο όσον αφορά την φυσική τους κατάσταση. Συγχαρητήρια για την πρόκριση. Εμείς είχαμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς όλη τη σεζόν αλλά σε αυτό το επίπεδο που είμαστε το πληρώνεις".

Τέλος, σχετικά με την επόμενη σεζόν σημείωσε: "Κάθε ομάδα έχει ανάγκη να αλλάζει. Αλλά εμείς έχουμε μια καλή ομάδα. Δεν χρειαζόμαστε πολλές αλλαγές για του χρόνου, αλλά κυρίως να αναρρώσουν οι παίκτες μας που έχουν πρόβλημα".

Πικέ: "Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη, όμως πιστεύω ότι και να αγωνιζόταν στο ματς, δεν άλλαζε και πολλά στη ροή του.

Τώρα πρέπει να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στη συνέχεια να συγκεντρωθούμε στην επόμενη χρονιά. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιωθούμε".

Τσάβι: "Η Μπάγερν παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο αυτή την εποχή, τεχνικά, τακτικά, σωματικά και ψυχολογικά. Της αξίζουν συγχαρητήρια".

Φάμπρεγκας: "Δεν είναι θέμα έλλειψης κινήτρου. Παίξαμε απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα. Η Μπάγερν ήταν πολύ συμπαγής. Και επιπλέον οι αντίπαλοί μας, μας ξέρουν καλύτερα κάθε φορά".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ