CHAMPIONS LEAGUE

Το δεδικασμένο με την Φενέρ στο... πλευρό της Μέταλιστ

Το δεδικασμένο με την Φενέρ στο... πλευρό της Μέταλιστ

Την συμμετοχή της τουρκικής ομάδας στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ θα επικαλεστούν οι άνθρωποι της Μέταλιστ ενώπιον του CAS, για να πετύχουν αναστολή της ποινής.

Στην Μέταλιστ έχει αποφασιστεί να γίνει προσφυγή στο CAS κατά της καταδικαστικής απόφασης της UEFA ώστε να επιτευχθεί αναστολή της ποινής.

Για να πετύχουν τον σκοπό τους οι ιθύνοντες της Μέταλιστ θα επικαλεστούν το δεδικασμένο που δημιουργεί η συμμετοχή της Φενέρμπαχτσε στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, παρά τον αρχικό αποκλεισμό της από την διοργάνωση.

Η τουρκική ομάδα πέτυχε στο CAS αναστολή της τιμωρίας και λαμβάνει κανονικά μέρος στο Τσάμπιονς Λιγκ μέχρι να εκδοθεί οριστική απόφαση από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο.

Σχετική αναφορά υπάρχει στα Ουκρανικά ΜΜΕ. Μεταξύ άλλων γράφεται: " Υπάρχει το εντυπωσιακό παράδειγμα της Φενέρμπαχτσε που παρά τον αποκλεισμό της συνεχίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η τουρκική ομάδα προσέφυγε στο CAS και πέτυχε αναστολή της ποινής. Οι εκπρόσωποι της Μέταλιστ ισχυρίστηκαν ότι αυτή η περίπτωση θα χρησιμοποιηθεί απαραίτητα στο CAS".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ