CHAMPIONS LEAGUE

Το "δολοφονικό" μαρκάρισμα του Μέλισε στον Πάτκαϊ

Το "δολοφονικό" μαρκάρισμα του Μέλισε στον Πάτκαϊ

Ο αριστερός μπακ της Ντουντελάνζ, Μπράιαν Μέλισε κατάφερε να γίνει viral μετά το "δολοφονικό" μαρκάρισμα του πάνω Μάτε Πάτκαϊ της Βιντεότον. (VIDEO)

Το τι μπορεί να έχει το μυαλό του ανθρώπου σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πραγματικά άγνωστο. Αυτό ταιριάζει γάντι και στην περίπτωση του Μπράιαν Μέλισε, ο οποίος το βράδυ της 18ης Ιουλίου έκανε ένα αχρείαστο "δολοφονικό" μαρκάρισμα με θύμα τον Μάτε Πάτκαϊ.

Ο 29χρονος Γάλλος αριστερός μπακ της Ντουντελάνζ προφανώς θόλωσε από τον αποκλεισμό της ομάδας του και είπε να δείξει ότι πέρα από ποδόσφαιρο γνωρίζει και πολεμικές τέχνες.

Έτσι, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με την Βιντεότον για τα προκριματικά του Champions League και σε μία φάση στην οποία θα μπορούσε απλά να διώξει την μπάλα, αποφάσισε να προσγειωθεί με τα δύο πόδια πάνω στο στήθος του Μάτε Πάτκαϊ.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης τον απέβαλε και ο παίκτης της ομάδας από το Λουξεμβούργο έδειχνε να απορεί με την απόφαση του. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι την πρόκριση πήρε η Βιντεότον (Ουγγαρία), η οποία έπειτα από το ισόπαλο 1-1 του πρώτου αγώνα, επιβλήθηκε με 2-1 στη ρεβάνς.

Δείτε το δολοφονικό μαρκάρισμα του Μέλισε.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ