CHAMPIONS LEAGUE

"Τίποτα δεν έχει τελειώσει"

"Τίποτα δεν έχει τελειώσει"
Μέταλιστ γκολ

Σεμπαστιάν Μπλάνκο, Χοσέ Σόσα και Όλεγκ Κρασνοπόροφ, συμφωνούν στις δηλώσεις τους, ότι η Μέταλιστ πρέπει να παρουσιαστεί το ίδιο σοβαρή και στον επαναληπτικό του Χάρκοβο.

"Ακόμα και παρά το γεγονός ότι η Μέταλιστ νίκησε τον ΠΑΟΚ με 2-0, δεν μπορώ να πω ότι έχουμε προκριθεί. Το ματς ήταν πολύ σημαντικό τόσο για την ιστορία του συλλόγου, καθώς και για τον καθένα μας.

Δεν ήταν εύκολο, κυρίως λόγω των καιρικών συνθηκών, αλλά δόξα το Θεό καταφέραμε να σκοράρουμε και να κερδίσουμε", είπε αρχικά ο Σεμπαστιάν Μπλάνκο και συνέχισε:

"Ευχαριστώ τους οπαδούς μας, που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη και μας υποστήριξαν". Τέλος, ρωτήθηκε για την απουσία του κόσμου και το γεγονός ότι στην Λατινική Αμερική (ο Μπλάνκο είναι Αργεντίνος) έχουν συνηθίσει οι παίκτες να παίζουν μπροστά σε... φλεγόμενες κερκίδες, αλλά και για το αν το 0-2 τους εξασφάλισε ήδη την πρόκριση.

Ο Μπλάνκο απάντησε: "Φυσικά μας βοηθά η παρουσία κόσμου. Μας κάνει να αισθανόμαστε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση".

Όσο, για το αποτέλεσμα, δήλωσε: " Είναι Champions League. Όλες οι ομάδες είναι σοβαρές. Ως εκ τούτου, το 2-0 δεν αποδεικνύει τίποτα. Εάν οι Έλληνες πετύχουν πρώτοι γκολ στο Χάρκοβο, θα περιπλέξει την κατάσταση. Οπότε, δεν πρέπει να χαλαρώσουμε, αλλά πρέπει να παίξουμε για να πάρουμε και εκεί τη νίκη".

Χοσέ Σόσα

Δήλωσε αρχικά ο Σόσα: "Μετά το πρώτο μισάωρο του αγώνα, έπαιζε πολύ καλά, δημιουργώντας καλές στιγμές. Δεν μας επέτρεψανν να επιτεθούμε, μας έδωσαν περιορισμένο χώρο, αλλά εμείς δεν τα παρατήσαμε το παιχνίδι μας".

Και συνέχισε: "Το σημαντικό είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν σε θέση να αλλάξουμε όλη την εικόνα του αγώνα. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει γρήγορους και τεχνικούς ποδοσφαιριστές, κάτι που μας έφερε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο".

Και κατέληξε λέγοντας "Ο αντίπαλος μας, προσπαθούσε να μη μας αφήσει να οργανώσουμε το παιχνίδι μας, αλλά μετά άλλαξαν τα πράγματα. Τα πάντα ήταν στα χέρια μας. Ειλικρινά, θα έπρεπε να είχαμε πετύχει και άλλο γκολ".

Όλεγκ Κρασνοπόροφ

Αναλυτικά όσα είπε: "Τα πάντα πήγαν πολύ ωραία και θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες του. Ήταν ένα πετυχημένο ντεμπούτο της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα το παιχνίδι μεταφέρετε στην έδρα μας και τα πάντα είναι εντελώς διαφορετικά. Μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και ένα τρίτο γκολ και να είχαν τελειώσει όλα. Τώρα, όμως, δεν πρέπει να χαλαρώσουμε στο Χάρκοβο. Έχουμε ακόμα 90 λεπτά για να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ