CHAMPIONS LEAGUE

Τα ξένα ΜΜΕ για την πρόκριση της Σάλκε επί του ΠΑΟΚ

Τα ξένα ΜΜΕ για την πρόκριση της Σάλκε επί του ΠΑΟΚ

Η Σάλκε πήρε το εισιτήριο για τους χρυσοφόρους ομίλους του CL αλλά... υπέφερε κόντρα στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα περισσότερα γερμανικά ΜΜΕ. Διαβάστε αναλυτικά.

Αν και ξεκίνησε το ματς στην άδεια Τούμπα από μειονεκτική θέση λόγω του σκορ του πρώτου αγώνα (1-1), η Σάλκε κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές παίρνοντας ισάριθμες το προβάδισμα και τελικά να πανηγυρίσει την είσοδό της στους ομίλους του Champions League εις βάρος του ΠΑΟΚ (3-2).

Η πρόκριση πάντως αυτή μόνο εύκολα δεν ήρθε για τους "βασιλικούς μπλε" σύμφωνα με μεγάλη μερίδα των ξένων ΜΜΕ.

"Η Σάλκε συνεχίζει να τρέμει", "η Σάλκε μπήκε στους ομίλους τρεμάμενη", "πέρασε μέσα από χίλια κύματα η Σάλκε", είναι μερικοί χαρακτηριστικοί τίτλοι μετά το 3-2 υπέρ των Γερμανών απέναντι στο "Δικέφαλο".

Διαβάστε αναλυτικά:

Uefa.com: H Σάλκε επιβίωσε από τον κίνδυνο του ΠΑΟΚ και προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League.

Kicker: Τσάμπιονς Λιγκ! Ντράξλερ και Σαλάι τα κατάφεραν για τη Σάλκε.

BILD: Η Σάλκε προκρίθηκε με το 3-2 επί του ΠΑΟΚ (1-0 στο ημίχρονο) στη φάση των ομίλων του Champions League (1-1 το πρώτο ματς) και εξασφάλισε έτσι και άλλα 20 εκ.ευρώ στα ταμεία της.

Spiegel: 3-2! Η Σάλκε συνεχίζει να τρέμει. Σε ένα παιχνίδι-φάντασμα στη Θεσσαλονίκη, η ομάδα του Κέλερ βίωσε ένα ματς ρόλερ-κόστερ (σ.σ. τρενάκι του λούνα παρκ). Αποβλήθηκε ο Τζόουνς αλλά στο τέλος ήρθαν τα χαμόγελα για τη Σάλκε.

Focus.de: Νίκη με 3-2: η Σάλκε μπήκε τρεμάμενη στους ομίλους και πήρε τα εκατομμύρια του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε για αρκετή ώρα με παίκτη παραπάνω απέναντι στην ομάδα του Κέλερ, με τον Σαλάι να πετυχαίνει όμως το νικητήριο γκολ στο τελευταίο λεπτό.

Goal.com/de: Σε ένα εξαιρετικά συναρπαστικό παιχνίδι, η Σάλκε νίκησε 3-2 τον ΠΑΟΚ και πέρασε στους ομίλους του Champions League.

Gazzetta dello Sport: Πέρασε η Σάλκε, που κατάφερε να σκοράρει δύο φορές παίζοντας με 10 παίκτες στη Θεσσαλονίκη μέσα από χίλια κύματα.

Sportmediaset.it: Υπέφερε αλλά πέρασε η Σάλκε (3-2 με δέκα παίκτες τον ΠΑΟΚ).

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ