CHAMPIONS LEAGUE

Τα έβαλε ξανά με Γουαρδιόλα ο Μπεκενμπάουερ

Bildnummer: 12672456  Datum: 27.01.2013  Copyright: imago/Sven Simon
Franz Beckenbauer,Ehrenpräsident FC Bayern München,Mercedes-Benz Markenbotschafter und Laureus Academy Mitglied,Einzelbild,angeschnittenes Einzelmotiv,Portraet,Portrait,Porträt.Gestik,Fingerzeig. Pressekonferenz,27.01.2013.; Fussball Privat Benefiz xns x0x 2013 quer Personen Portraet Mann Datenbank 

Image number 12672456 date 27 01 2013 Copyright imago Sven Simon Franz Beckenbauer Honorary President FC Bavaria Munich Mercedes Benz Brand ambassadors and Laureus Academy Member Single  Single subject Portrait Portrait Portrait Gesture pointer Press conference 27 01 2013 Football Private Benefit xns x0x 2013 horizontal Human Beings Portrait Man Database
Μπεκενμπάουερ IMAGO SPORTFOTODIENST

Ο Φραντζ Μπεκενμπάουερ άφησε εκ νέου αιχμές κατά του τρόπου που παίζει η Μπάγερν Μονάχου μετά την ήττα με 1-0 από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μπάγερν γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία και η αλήθεια είναι πως παρότι είχε την κατοχή της μπάλας, η αντίπαλος της δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες.

Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τον επίτιμο πρόεδρο της γερμανικής ομάδας, Φραντζ Μπεκενμπάουερ, ο οποίος άσκησε σκληρή κριτική στον Γουαρδιόλα για δεύτερη φορά.

"Η κατοχή της μπάλας δεν λέει τίποτα όταν ο αντίπαλος σου δημιουργεί τόσες πολλές ευκαιρίες. Πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί που δεχθήκαμε μόλις ένα γκολ στην Μαδρίτη", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Κάποια στιγμή θα καταλήξουμε να παίζουμε σαν την Μπαρτσελόνα και ο κόσμος μας θα βαρεθεί. Κανείς δεν θα μας βλέπει γιατί η μπάλα θα πηγαίνει στους ακραίους και μετά θα γυρίζει πάλι πίσω".

Από την πλευρά του ο Πεπ Γουαρδιόλα αντιμετώπισε με ψυχραιμία τις δηλώσεις και τόνισε πως στο μέλλον περιμένει η ομάδα του να γίνει πιο αποτελεσματική.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ