CHAMPIONS LEAGUE

Τα καλύτερα πονταρίσματα για τον τελικό του Champions League

Τα καλύτερα πονταρίσματα για τον τελικό του Champions League

Το ερχόμενο Σάββατο Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης θα τεθούν αντιμέτωπες στον τελικό του Champions League και οι καλύτερες αποδόσεις σε περιμένουν για να ποντάρεις!

Η ώρα για τον μεγαλύτερο αγώνα της χρονιάς σε διασυλλογικό επίπεδο έφτασε. Το ερχόμενο Σάββατο (03/06) στο Κάρντιφ της Ουαλίας θα τεθούν αντιμέτωπες η Γιουβέντους με τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League.

Η "μεγάλη κυρία" θα τεθεί αντιμέτωπη με τη "Βασίλισσα της Ευρώπης" με τις αποδόσεις να χτυπούν κόκκινο.

Η κατάκτηση του τροπαίου από τη Γιουβέντους πληρώνει 1.97 στον Stoiximan.gr, ενώ εκείνη από τη Ρεάλ θα τη βρεις λίγο πιο χαμηλά στο 1.85. Σίγουρα, ένα άλλο σημείο που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το Γκολ Under/ Over. Αν είσαι από εκείνους που πιστεύουν ότι το ματς θα "ανοίξει" το Over 3.5 πληρώνει 4.25, ενώ εάν θεωρείς ότι η άμυνα της Γιουβέντους θα κλειδώσει τα ατού της Ρεάλ και το ματς θα κριθεί στο γκολ μπορείς να ποντάρεις στο Under 1.5 το οποίο πληρώνει 2.80!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αγορά των σκόρερ. Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκονζάλο Ιγκουαΐν αποτελούν τα δύο επιθετικά όπλα των ομάδων και το να σκοράρουν οποιαδήποτε στιγμή στο ματς πληρώνει 2.20 και 2.38 αντίστοιχα. Αν πάλι είσαι από εκείνους που στηρίζει τους ανθρώπους των τελικών το να σκοράρει ο Σέρχιο Ράμος πληρώνει 9!

Τα ειδικά στοιχήματα στον Stoiximan δεν σταματούν όμως εκεί αφού σου προσφέρει περισσότερα από 280! Ο Stoiximan, προσφέρει περισσότερα από 280 (!) ειδικά στοιχήματα για τον αγώνα μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης - Γιουβέντους, μαζί με ελκυστικές στοιχηματικές επιλογές και αποδόσεις, όπως και 0% γκανιότα στην επιλογή του νικητή αγώνα πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Το καθιερωμένο ραντεβού των απανταχού φιλάθλων στ’αστέρια είναι εδώ, με τα ονόματα των δυο αντιπάλων να υπόσχονται έναν εντυπωσιακό τελικό με έντονα συναισθήματα και αμφίρροπη εξέλιξη!

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ