CHAMPIONS LEAGUE

Στοχ: "Από τα πιο σημαντικά γκολ αν περάσουμε"

Στοχ: "Από τα πιο σημαντικά γκολ αν περάσουμε"
INTIME SPORTS

Ο Μίροσλαβ Στοχ σχολίασε την παρουσία του ΠΑΟΚ στο ματς με την Σάλκε καθώς και το τέρμα που πέτυχε. Τι δήλωσαν Λάζαρ, Τζιόλης και Λόρενς...

"Είναι μεγάλη στιγμή. Δουλειά μου να βάζω γκολ ή να δημιουργώ ευκαιρίες. Χαίρομαι που έβαλα το γκολ αλλά είμαστε ακόμη στα μισά του δρόμου".

Για το αν είναι ένα από τα πιο σημαντικά γκολ που έχει πετύχει: " Εχω πετύχει σημαντικά γκολ. Αυτό το γκολ θα αποδειχτεί αν είναι σημαντικό την άλλη εβδομάδα. Αν περάσουμε τότε θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά της καριέρας μου".

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ: "Το πρώτο ημίχρονο για εμάς ήταν κακό. Μας εξήγησε ο προπονητής τι πρέπει να κάνουμε στο ημίχρονο. Αν είμαστε καλά οργανωμένοι, μπορούμε να σταθούμε απέναντι στον οποιονδήποτε".

Για την άδεια Τούμπα στον επαναληπτικό: "Είμαστε άτυχοι σε αυτό. Με οπαδούς ή όχι εμείς πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας".

Λάζαρ: "Ήταν όνειρο για μένα να ακούσω τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ελπίζω να τον ακούσω και στη φάση των ομίλων. Δεν μπορώ να πω πόσες ελπίδες έχουμε, αλλά πλέον έχουμε περισσότερες μετά το σημερινό αποτέλεσμα. Είναι κακό το ότι δεν έχουμε τον κόσμο μας στην Τούμπα. Δεν έχει τελειώσει ακόμη κάτι πάντως... Ο προπονητής μάς είπε κάποια πράγματα στο ημίχρονο και μετά βελτιωθήκαμε".

Λόρενς: "Ανατρίχιασα την στιγμή που ακούστηκε ο ύμνος του Τσάμπιονς Λιγκ. Ελπίζω να καταφέρουμε να συνεχίσουμε να στη διοργάνωση και να παίξουμε στους ομίλους. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Καταφέραμε να πετύχουμε ένα σημαντικό γκολ και να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που μας δίνει πολλές ελπίδες, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, γιατί τίποτα δεν θα είναι εύκολο".

Τζιόλης: "Η αλήθεια είναι ότι σαν αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό για μας. Μπήκαμε καλά στο ξεκίνημα του αγώνα, Μετά κάναμε ένα πολύ κακό 20λεπτο, κάναμε λάθος σε τακτική και μαρκαρίσματα, ήμασταν αδρανείς και απαθείας στο αμυντικό κομμάτι και το πληρώσαμε. Βγήκαμε καλύτεροι και με περισσότεροι αυτοπεποίθηση και πήραμε ένα αποτέλεσμα που είναι πολύ ανοικτό. Δεν δεχθήκαμε μεγάλη απειλή. Λίγες φάσεις θυμάμαι που να είχαμε πρόβλημα. Το 1-1 είναι ανοικτό αποτέλεσμα. Είναι διαφορετικά τα πράγματα, θα παίξουμε χωρίς τον κόσμο μας και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πολύ προσγειωμένοι. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ