CHAMPIONS LEAGUE

Στοιχηματικές προτάσεις για το Μπάγερν-Μπαρτελόνα

Στοιχηματικές προτάσεις για το Μπάγερν-Μπαρτελόνα

Η ώρα για να μάθουμε τον πρώτο φιναλίστ του τελικού του Champions League έφτασε. H Mπαρτσελόνα φαντάζει το ακλόνητο φαβορί και η Μπάγερν αναζητά ένα θαύμα σε έναν ημιτελικό με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον!

Την περασμένη εβδομάδα, ο Μέσι έκανε ό,τι ήθελε την Μπάγερν στέλνοντας την Μπαρτσελόνα με το ένα πόδι στον τελικό του Βερολίνου. Απόψε το βράδυ (21:45) στο Μόναχο, οι Καταλανοί αναμένεται να σφραγίσουν την πρόκριση. Η' μήπως οι Βαυαροί μπορούν να πουν τον τελευταίο λόγο και να ανατρέψουν το εις βάρος τους 3-0 του Καμπ Νόου;

Το σίγουρο είναι ότι αυτό το παιχνίδι έχει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον καθώς οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι θα βρεις περισσότερα από 170 ειδικά στοιχήματα στον Stoiximan.gr. Εκεί όπου ο άσος της Μπάγερν στο 2,75, το διπλό της Μπαρτσελόνα στο 2,66 αλλά και η ισοπαλία στο 3,80 έχουν τις μεγαλύτερες αποδόσεις παγκοσμίως!

Αυτό που αναμένουμε στην αναμέτρηση του Μονάχου είναι να παρακολουθήσουμε ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι. Η Μπάγερν αναγκαστικά από την αρχή θα βγει στην επίθεση καθώς κυνηγά τουλάχιστον 3 γκολ. Κάτι που σημαίνει ότι η τριάδα-φωτιά των Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ θα έχει χώρους για να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Μυρίζει Goal/Goal ο αγώνας, μια απόδοση στο 1,57 στον Stoiximan.gr, η υψηλότερη που θα βρεις!

Και για το τέλος να σου πούμε/γράψουμε πως στο Stoiximan.gr έχεις 100% μπόνους εγγραφής αν είσαι νέος παίκτης. Καλή αφορμή το Μπάγερν-Μπαρτσελόνα..

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ