CHAMPIONS LEAGUE

Σιμεόνε: "Για νίκη στην Πορτογαλία"

Σιμεόνε: "Για νίκη στην Πορτογαλία"

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δήλωσε ότι η Ατλέτικο θα παίξει για τη νίκη απέναντι στην Πόρτο.

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης Ντιέγκο Σιμεόνε στην συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Πόρτο στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ τόνισε ότι η Ατλέτικο θα αγωνιστεί για τη νίκη απέναντι στους "δράκους".

Ο Αργεντίνος αναγνωρίζει ότι η Πόρτο είμαι μια ιστορική ομάδα στην διοργάνωση αλλά έδειξε ότι δεν φοβάται έχοντας εμπιστοσύνη στους παίκτες του.

" Θα αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα που είναι πολύ δυνατή στην έδρα της. Τα στατιστικά λένε ότι η Πόρτο έχει πολύ καλό ρεκόρ στο Τσάμπιονς Λιγκ όταν παίζει στην έδρα της. Έχουμε προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη νίκη. Ο Βίγια είναι πολύ σημαντικός για μας. Παίρνει καλές θέσεις στο γήπεδο, είναι καλός με την μπάλα και το πιο σημαντικό, σημειώνει γκολ.

Η Πόρτο είναι μία καλά οργανωμένη ομάδα με ιστορία στην διοργάνωση. Γι΄αυτό πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Παίζουμε πάντα για τη νίκη και νομίζω ότι ο Πάουλο Φονσέκα καταλαβαίνει την φιλοσοφία μας. Δεν έχω καταλήξει ακόμα ποιοι θα παίξουν στο κέντρο".

Στους πρώτους αγώνες των δύο ομάδων στην διοργάνωση η Πόρτο είχε κερδίσει στην Βιέννη την Αούστρια με 1-0 ενώ η Ατλέτικο την Ζενίτ με 3-1 στην Μαδρίτη.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ