CHAMPIONS LEAGUE

Σιμεόνε: "Μας βοηθά η εμπειρία του Τόρες"

Σιμεόνε: "Μας βοηθά η εμπειρία του Τόρες"

Στην εμπειρία του Φερνάντο Τόρες στάθηκε ο Ντιέγκο Σιμεόνε σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στη Ροστόφ (1/11 21:45).

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Ροστόφ (1/11 21:45) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, o Ντιέγκο Σιμεόνε στάθηκε στη σκληρή δουλειά του Φερνάντο Τόρες, αλλά και στην εμπειρία που διαθέτει, η οποία μπορεί να βοηθήσει την Ατλέτικο να φτάσει στην υλοποίηση των στόχων της.

"Ο Τόρες δουλεύει σκληρά. Ελπίζουμε να συνεχίσει με την ίδια φιλοδοξία, η οποία τον οδήγησε να κερδίσει όλα αυτά στο ποδόσφαιρο. Είναι ένας απ' τους λίγους στην ομάδα που έχει κατακτήσει Champions League και μπορεί να μας κάνει να καταλάβουμε τι σημαίνει να φτάνεις στην κορυφή".

Για τη μέχρι τώρα πορεία της Ατλέτικο στο Champions League, ανέφερε: "Ο καθένας μπορεί να αξιολογήσει την τακτική μας, αλλά η ομάδα έχει ήδη αποδείξει ότι πληρεί τις προϋποθέσεις για τα νοκ-άουτ. Οι ποδοσφαιριστές μου κάνουν μεγάλη προσπάθεια στη διοργάνωση. Θα είναι καλό να κερδίσουμε αύριο (1/11) και να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στην επόμενη φάση".

Τέλος, για τη σημερινή αναμέτρηση (1/11) κόντρα στη Ροστόφ συμπλήρωσε: "Χρειαζόμαστε ταχύτητα και ένταση, έτσι ώστε να φέρουμε το ματς στα μέτρα μας".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ