CHAMPIONS LEAGUE

Σέρχιο Ράμος: "Κάθε φορά παίρνουμε το τρόπαιο"

CARDIFF, WALES - JUNE 02:  In this handout image provided by UEFA, Sergio Ramos of Real Madrid talks during a press conference prior to the UEFA Champions League Final between Juventus and Real Madrid at the National Stadium of Wales on June 2, 2017 in Cardiff, Wales.  (Photo by Handout/UEFA via Getty Images)
CARDIFF, WALES - JUNE 02: In this handout image provided by UEFA, Sergio Ramos of Real Madrid talks during a press conference prior to the UEFA Champions League Final between Juventus and Real Madrid at the National Stadium of Wales on June 2, 2017 in Cardiff, Wales. (Photo by Handout/UEFA via Getty Images) UEFA VIA GETTY IMAGES

Ο Σέρχιο Ράμος εκτιμά πως το όπλο της Ρεάλ είναι πως σε κάθε τελικό έχει πίστη και παλεύει μέχρι τέλους, έτσι παίρνει πάντα το τρόπαιο, ενώ ο Μαρσέλο ανέφερε πως δεν πρόκειται οι Μαδριλένοι να επηρεαστούν από εντάσεις που ίσως δημιουργήσει η Γιουβέντους

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, εκτιμά πως η ομάδα του έχει νικήσει στους τελικούς του Champions League το 2014 και το 2016 επειδή ποτέ δεν σταμάτησε να πιστεύει και να παλεύει, έτσι πήρε τα τρόπαια, έτσι με τον ίδιο τρόπο θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους το βράδυ του Σαββάτου (21:45).

"Είναι πολύ, πολύ σημαντικό ματς. Έχουμε πολύ δυνατό αντίπαλο. Είναι μία ακόμη ευκαιρία για εμάς να βγούμε εκεί έξω και να δείξουμε ποιοι είμαστε, μία σπουδαία ομάδα", τόνισε ο Σέρχιο Ράμος στη συνέντευξη τύπου στο Κάντιφ.

"Κάθε φορά που είχαμε την ευκαιρία να παλέψουμε για ένα τρόπαιο, το πήραμε. Θα ήμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, έτσι ώστε να κάνουμε όσο γίνεται λιγότερα λάθη".

"Σε κάθε τελικό και οι δύο ομάδες ξεκινούν από το μηδέν. Αύριο το ματς θα είναι δύσκολο και οι πιθανότητες είναι 50-50. Η ιστορία μας μιλά από μόνη της, αλλά δεν ζούμε στο παρελθόν και το πνεύμα μας μας σπρώχνει να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Ακόμη και όταν φαίνεται πως δεν έχουμε ελπίδα, εμείς παλεύουμε μέχρι το τελικό σφύριγμα. Ελπίζω να μην τόσο βασανιστικό όσο στη Λισαβόνα (κόντρα στην Ατλέτικο), αλλά είναι αλήθεια πως όλοι μας έχουμε κίνητρο για αύριο".

Όσον αφόρα στον Μαρσέλο, ανέφερε: "Είναι ο τελικός του Champions League έτσι είναι αρκετά πιθανό η Γιουβέντους να προσπαθήσει να δημιουργήσει ένταση. Εμείς ήμαστε συγκεντρωμένοι στην δουλειά μας. Ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε και δεν επηρεαζόμαστε από τίποτα. Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τη Ρεάλ Μαδρίτης και αύριο θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο".

photos: uefa.com

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ