CHAMPIONS LEAGUE

Ρότζερς: "Δεν είναι ντροπή να χάνεις 7-0"

Ρότζερς: "Δεν είναι ντροπή να χάνεις 7-0"

Η Σέλτικ έγινε η μόνη κάτοχος Κυπέλλου Πρωταθλητριών που χάνει με επτά γκολ, ωστόσο για τον τεχνικό της, Μπρένταν Ρότζερς η συντριβή από την Μπαρτσελόνα δεν αποτελεί ντροπή.

Με το χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τη σεζόν της στο Champions League η Σέλτικ. Η ομάδα της Γλασκώβης συνετρίβη (7-0) από την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη, έγινε η μόνη κάτοχος (1967) Champions League και Κυπέλλου Πρωταθλητριών που ήτταται δεχόμενη επτά ή περισσότερα γκολ, αλλά ο Μπρένταν Ρότζερς έχει διαφορετική άποψη.

"Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή οργάνωση, αλλά δεχθήκαμε γκολ νωρίς. Είχαμε την ευκαιρία με το πέναλτι κι αυτό ήταν μια σημαντική στιγμή. Με το 2-0 ήρθε και η απογοήτευση. Η κόπωσή μας μαζί με την ποιότητα των αντιπάλων μας έφεραν τα υπόλοιπα.

Η Μπαρτσελόνα αλλάζει την μπάλα πολύ γρήγορα. Είναι κορυφαίοι και γι' αυτό είναι εκεί που είναι. Το Champions League εξυπηρετεί να μαθαίνεις. Είναι μια δύσκολη νύχτα, η οποία μπορεί να υπάρξει σε αυτό το επίπεδο, αλλά δεν είναι ντροπή να χάνεις 7-0", υποστήριξε ο τεχνικός της Σέλτικ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ