CHAMPIONS LEAGUE

Ρονάλντο: "Πρέπει να βελτιωθούμε"

Ρονάλντο: "Πρέπει να βελτιωθούμε"

Η Ρεάλ προκρίθηκε στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ μετά την ισοπαλία με την Γιουβέντους ωστόσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δηλώνει ότι η "βασίλισσα" χρειάζεται αγωνιστική βελτίωση.

Ικανοποιημένος με την πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την ισοπαλία της Ρεάλ με την Γιουβέντους.

Στις δηλώσεις του εμφανίστηκε προβληματισμένος με το γεγονός ότι σε ένα ακόμα παιχνίδι η Ρεάλ δέχτηκε γκολ.

" Δεν σκέφτομαι τα ρεκόρ και το μόνο που θέλω είναι να παίζω καλά και να βοηθάω την ομάδα. Τα γκολ είναι σημαντικά αλλά δεν σκέφτομαι τα ρεκόρ και προσπαθώ να συγκεντρώνομαι στο παιχνίδι και να βοηθάω την ομάδα μου.

Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Ξέραμε πριν τον αγώνα ότι ένας πόντος ήταν αρκετός. Ηταν ένας δύσκολος αγώνας απέναντι στην Γιουβέντους που οι παίκτες της έδωσαν το 100% των δυνάμεων τους. Περάσαμε στον επόμενο γύρο και αυτό είναι που μας ενδιαφέρει.

Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή και το γήπεδο φανταστικό. Ο Μπέιλ ήταν πολύ καλός και μας βοήθησε πολύ. Είναι ένας φανταστικός παίκτης και είμαστε ευτυχισμένη που τον έχουμε στην ομάδα.

Πρέπει να βελτιωθούμε επιθετικά και αμυντικά. Δεν γίνεται να δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ. Είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε και είναι πρόβλημα όχι μόνο της άμυνας αλλά όλης της ομάδας", δήλωσε ο Ρονάλντο.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ