CHAMPIONS LEAGUE

Ρανιέρι: "Η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική"

Ρανιέρι: "Η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική"

Η Ίντερ υποδέχεται την Μαρσέιγ και ο Κλαούντιο Ρανιέρι δηλώνει ότι περιμένει τους "νερατζούρι" διαφορετικούς σε σύγκριση με το ματς στην Γαλλία.

Το Μιλάνο θα υποδεχθεί την Μαρσέιγ με την Ίντερ να δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η νίκη επί της Κιέβο τόνωσε την αυτοπεποίθηση των "νερατζούρι", όπως δήλωσε ο Ρανιέρι και περιμένει οι παίκτες του να προκριθούν στην επόμενη φάση.

" Θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί ώστε να μην δεχτούμε γκολ. Η Μαρσέιγ είναι καλή ομάδα και επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.

Γνωρίζουμε τις δυνατότητες της και τις αδυναμίες της. Έχουν κερδίσει περισσότερους βαθμούς έκτος έδρας παρά εντός. Σε σύγκριση με τον πρώτο αγώνα η διάθεση και η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι διαφορετική.

Η νίκη επί της Κιέβο μας έδωσε κουράγιο και μας αναγέννησε. Θέλουμε να συνεχίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και είμαστε αποφασισμένοι γι' αυτό. Η ομάδα δεν πρόκειται να τα παρατήσει και όπως είπε ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς έχουμε αποκτήσει αυτοπεποίθηση μετά από μία δύσκολη περίοδο.

Οι παίκτες δίνουν τα πάντα και δείξαμε ότι στην Βερόνα που σημειώσαμε γκολ στα τελευταία λεπτά προσπαθούσαμε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Η Μαρσέιγ θα είναι διαφορετική σε περίπτωση που ξεκινήσει ο Ρεμί. Έχει διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, αλλά θα κάνουμε τα πάντα να τον σταματήσουμε".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ