CHAMPIONS LEAGUE

Πυρά Κόστα κατά διαιτησίας

Πυρά Κόστα κατά διαιτησίας
Κόστα

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ρούι Κόστα, αθλητικός διευθυντής της Μπενφίκα, για την αντιμετώπιση που είχε από τη διαιτησία η Τσέλσι στα παιχνίδια με την ομάδα του.

Καθοριστική ήταν η στάση της διαιτησίας στους δύο προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ της Μπενφίκα με την Τσέλσι.

Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίστηκε με δηλώσεις του στο Sky Sports Italia ο Ρούι Κόστα, αθλητικός διευθυντής των Πορτογάλων.

Η Μπενφίκα ηττήθηκε την Τετάρτη (4/4) με 2-1 και έμεινε εκτός συνέχειας από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φρανκ Λάμπαρντ, ενώ οι Λουζιτανοί αγωνίστηκαν με 10 ποδοσφαιριστές για περισσότερο από μία ώρα.

Αυτά τα περιστατικά ενόχλησαν πιθανότατα τον Κόστα και τον έκαναν να προβεί στις ακόλουθες δηλώσεις: “Γνωρίζουμε πως στο Τσάμπιονς Λιγκ κάποιες αποφάσεις μπορεί να είναι καθοριστικές. Και στα δύο παιχνίδια με την Τσέλσι ήταν όλα τόσο ξεκάθαρα που δεν μπορώ να βοηθήσω μιλώντας για τους διαιτητές, δεν είναι άλλωστε του στυλ μου”.

“Ο διαιτητής ήθελε τόσο πολύ να βγάλει κάρτες στους ποδοσφαιριστές της Μπενφίκα με αποτέλεσμα να δείξει σε λάθος ποδοσφαιριστή. Αν θέλουμε ένα Τσάμπιονς Λιγκ στο οποίο όλοι οι σύλλογοι θα έχουν ίσες ευκαιρίες, τότε αυτό θα έπρεπε να φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο”.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ