CHAMPIONS LEAGUE

Πρώτο φαβορί για την Κούπα η Μπαρτσελόνα

Πρώτο φαβορί για την Κούπα η Μπαρτσελόνα

Η "ΜARCA" διενήργησε γκάλοπ για το φαβορί του φετινού Champions League και η Μπαρτσελόνα συγκέντρωσε το 37,8% των ψήφων, με την κάτοχο του τίτλου, Ρεάλ Μαδρίτης, να φτάσε στο 20,1%.

Μπορεί την περσινή σεζόν να έκανε βήματα προς τα πίσω και να μην θύμισε σε τίποτα την ομάδα που μεγαλουργούσε τα προηγούμενα χρόνια, εντούτοις φέτος η Μπαρτσελόνα έκανε ένα restart και ξεκίνησε με τεράστιες φιλοδοξίες για να πρωταγωνιστήσει ξανά.

Οι καλοκαιρινές της κινήσεις έχουν πείσει και τον πλέον δύσπιστο πως είναι ικανές να την ανεβάσουν επίπεδο, με τον Λουίς Ενρίκε να έχει το μεγάλο στοίχημα να κινηθεί στα χνάρια του Πεπ Γουαρδιόλα, του πλέον επιτυχημένου προπονητή στη σύγχρονη ιστορία των Καταλανών.

Η "MARCA" διενήργησε γκάλοπ σχετικά με το ποια ομάδα έχει τον πρώτο λόγο για το φετινό Champions League και οι "μπλαουγράνα" είναι μακράν πρώτοι στα ποσοστά, συγκεντρώνοντας το 37,8% των ψήφων του αναγνωστικού κοινού.

Η κάτοχος του τροπαίου, Ρεάλ Μαδρίτης, έπεται με 20,1%, ενώ από μακριά ακολουθεί η Τσέλσι, η Ρεάλ Μαδρίτης και η αποψινή αντίπαλος του Ολυμπιακού και περσινή φιναλίστ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Δείτε το γράφημα με τα ποσοστά τους:

Πρώτο φαβορί για την Κούπα η Μπαρτσελόνα
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ