CHAMPIONS LEAGUE

Preview: Γιουβέντους - Ρεάλ

Preview: Γιουβέντους - Ρεάλ

Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης τίθενται αντιμέτωπες το βράδυ της Τρίτης (21:45) στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Champions League 2014-15. Δείτε στοιχεία, απουσίες και πιθανές 11άδες

Σέντρα στα ημιτελικά του Champions League 2014-15 το βράδυ της Τρίτης στο Τορίνο, με την Γιουβέντους να υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει τον τίτλο του φαβορί, αλλά λίγοι είναι αυτοί που πιστεύουν πως θα πάρει την πρόκριση για τον τελικό χωρίς να δυσκολευτεί κόντρα στην ιταλική άμυνα.

Η πιο δημοφιλής μεταξύ τους "μάχη" είναι ο τελικός του Champions League το 1998, όταν η "βασίλισσα" είχε επικρατήσει με 1-0 χάρη στο τέρμα του Μιγιάτοβιτς.

Στα ημιτελικά έχουν τεθεί αντιμέτωπες άλλη μία φορά και είχε προκριθεί η Γιουβέντους το 2003, για να χάσει εν συνεχεία στον τελικό του Μάντσεστερ από τη Μίλαν.

Τότε, το 2003 δηλαδή, ήταν και η τελευταία φορά που η "Γιούβε" είχε παίξει στα ημιτελικά και επιστρέφει μετά από 12 χρόνια για την 11η συμμετοχή της, αναζητώντας τον 8ο τελικό της και το 3ο τρόπαιό της.

Η ομάδα της Μαδρίτης από την άλλη είναι στους "4" της Ευρώπης για 5η συνεχόμενη χρονιά και συνολικά 26η, ψάχνοντας τον 14ο τελικό της και το 11ο τρόπαιο.

Preview: Γιουβέντους - Ρεάλ
Preview: Γιουβέντους - Ρεάλ

Πάμε για 4-4-2 αμφότεροι

Φαντάζει αρκετά περίεργο για ημιτελικό Champions League στο 2015, αλλά και οι δύο ομάδες αναμένεται να παίξουν 4-4-2.

Η Γιουβέντους είναι η μόνη από τους μεγάλους της Ευρώπης που παίξει με δύο επιθετικούς καθαρά, χωρίς εξτρεμς δηλαδή και είτε παίξει 4-4-2 με ρόμβο στο κέντρο είτε 5-3-2.

Ο Αλέγκρι αναμένεται να αφήσει στον πάγκο τον Μπαρτζάλι και να έχει 4ο παίκτη στο κέντρο τον Ρομπέρτο Περέιρα, ως τον επιτελικό, αυτόν πίσω από τους Τέβες και Μοράτα.

Στο κέντρο οι άλλοι τρεις θα είναι οι Πίρλο, Μαρκίζιο και Βιδάλ, καθώς ο Πογκμπά είναι τραυματίας, ενώ οι υπόλοιποι που τα ονόματά τους βρίσκονται στο απουσιολόγιο είναι οι Κουατζού Ασαμόα, Μαρτίν Κάσερες, Μαρόνε και Ρόμουλο.

Η Ρεάλ παίζει 4-3-3, αλλά ο Αντσελότι λόγω των απουσιών πολλές φορές έχει παίξει 4-4-2 και αναμένεται να κάνει το ίδιο και στο Τορίνο.

Αυτοί που απουσιάζουν λόγω τραυματισμού είναι οι Μόντριτς και Μπενζεμά. Αναμένεται λοιπόν ο Σέρχιο Ράμος να είναι ξανά στο κέντρο ως παρτενέρ του Κρόος και στα άκρα να παίξουν οι Ίσκο και Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Χαβιέρ Ερναντές πιθανότατα θα επιστρέψει στον πάγκο και ο Γκάρεθ Μπέιλ στην 11άδα, για να είναι ο παρτενέρ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην επίθεση.

Οι πιθανές 11άδες

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Πίρλο, Μαρκίζιο, Βιδάλ, Ρομπέρτο Περέιρα, Τέβες, Μοράτα.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Βαράν, Πέπε, Μαρσέλο, Κρόος, Σέρχιο Ράμος, Ίσκο, Χάμες Ροντρίγκες, Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Preview: Γιουβέντους - Ρεάλ
Preview: Γιουβέντους - Ρεάλ

Τα πρώτα ματς των ημιτελικών:

Τρίτη 5/5

Γιουβέντους - Ρεάλ

Τετάρτη 6/5

Μπαρτσελόνα - Μπάγερν

*ώρα έναρξης 21:45, ρεβάνς σε μία εβδομάδα

Ο πίνακας των σκόρερς

9 γκολ

Λουίζ Αντριάνο (Σαχτάρ)

8 γκολ

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

7 γκολ

Τζάκσον Μαρτίνες (Πόρτο)

6 γκολ

Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)

Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)

Λουίς Σουάρες (Μπαρτσελόνα)

Τόμας Μίλερ (Μπάγερν)

Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα)

Κάρλος Τέβες (Γιουβέντους)

Έντινσον Καβάνι (Παρί Σεν-Ζερμέν)

5 γκολ

Κλάας-Γιαν Χούντελααρ (Σάλκε)

Γιασίν Μπραχιμί (Πόρτο)

Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Μπάγερν)

Μάριο Μάντζουκιτς (Ατλέτικο)

4 γκολ

Τσίρο Ιμόμπιλε (Ντόρτμουντ)

Νανί (Σπόρτινγκ Λισαβόνας)

Μάριο Γκέτσε (Μπάγερν)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ