CHAMPIONS LEAGUE

Ποδοσφαιρική πανδαισία στα προημιτελικά του Champions League

Ποδοσφαιρική πανδαισία στα προημιτελικά του Champions League

Παρί Σεν-Ζερμέν - Μπαρτσελόνα και Μπάγερν - Γιουβέντους συγκρούονται το βράδυ της Τρίτης σε Παρίσι και Μόναχο, αντίστοιχα, στους πρώτους προημιτελικούς του CL. Αποθέωση Ιμπραχίμοβιτς σε Μπαρτσελόνα και Μέσι. Διαβάστε αγωνιστικά νέα και πιθανές συνθέσεις...

Τέσσερις υπερδυνάμεις του σύγχρονου ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου "συγκρούονται" το βράδυ της Τρίτης σε Παρίσι και Μόναχο, στις πρώτες αναμετρήσεις για τα προημιτελικά του Champions League.

Η Παρί Σεν-Ζερμέν υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο "Παρκ ντε Πρενς" και η Μπάγερν την Γιουβέντους στο "Fußball Arena München".

Είναι χαρακτηριστικό πως η Παρί ΣΖ στην Γαλλία, η Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, η Μπάγερν στην Γερμανία και η Γιουβέντους στην Ιταλία είναι πρώτες και με διαφορά στην βαθμολογία του πρωταθλήματος της χώρας τους.

Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και Γιουβέντους θα πάρουν σίγουρα τον τίτλο, ενώ δύσκολα δεν θα κάνει το ίδιο και η Παρί Σεν-Ζερμέν.

Μιλάμε δηλαδή για τις καλύτερες ομάδες των 4 κορυφαίων χωρών της Ευρώπης, καθώς η Αγγλία δεν έχει εκπρόσωπο στα προημιτελικά του θεσμού.

Δείτε παρακάτω αγωνιστικά νέα και πιθανές 11άδες...

Παρί Σεν-Ζερμέν - Μπαρτσελόνα (21:45)

Γήπεδο: "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι

Διαιτητής: Βόλφγκανγκ Σταρκ (Γερμανία)

Μετά από δύο μήνες ο Τίτο Βιλανόβα επιστρέφει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ενώ Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του, την οποία εκθείασε στην συνέντευξη τύπου.

Ο Σουηδός ανέφερε πως η "Μπάρτσα" των τελευταίων ετών είναι η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών, ενώ για τον Λιονέλ Μέσι είπε πως πρέπει να πάρει το όνομά του η "χρυσή μπάλα"!

Θυμίζουμε πως αρχικά ο Ιμπραχίμοβιτς ήταν τιμωρημένος για αυτό το ματς, αλλά δικαιώθηκε η έφεση των Γάλλων και η ποινή για την κόκκινη στο πρώτο ματς με την Βαλένθια έγινε 1 ματς από 2.

Ο Κάρλο Αντσελότι είναι μάλλον νωρίς για υπολογίζει τον Τιάγκο Μότα, αλλά ο Λούκας Μόουρα επέστρεψε από τραυματισμό.

Στην αντίπερα όχθη, ο Τίνο Βιλανόβα θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τους Τσάβι και Τζόρντι Άλμπα, ενώ στην Βαρκελώνη έμειναν οι τραυματίες, Πουγιόλ και Αντριάνο, ενώ τιμωρημένος είναι ο Πέδρο.

Οι πιθανές συνθέσεις

ΠΑΡΙ ΣΖ: Σίριγκου, Ζαλέ, Τιάγκο Σίλβα, Αλέξ, Μάξουελ, Ματουιντί, Βεράτι, Λούκας Μόουρα, Παστόρε, Λαβέτσι, Ιμπραχίμοβιτς.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Αλέξις Σάντσες, Μέσι, Βίγια.

Ποδοσφαιρική πανδαισία στα προημιτελικά του Champions League
Ποδοσφαιρική πανδαισία στα προημιτελικά του Champions League

Μπάγερν - Γιουβέντους (21:45)

Γήπεδο: "Fußball Arena München", Μόναχο

Διαιτητής: Μαρκ Κλάτενμπεργκ (Αγγλία)

Μπάγερν και Γιουβέντους θα αναδειχθούν σύντομα πρωταθλήτριες στις χώρες τους, ενώ προέρχονται από εντυπωσιακά αποτελέσματα, καθώς οι Βαυαροί νίκησαν 9-2 το Αμβούργο και οι "μπιανκονέρι" επικράτησαν της Ίντερ με 2-1 μέσα στο Μιλάνο.

Ο Χάβι Μαρτίνεθ είναι τιμωρημένος, έτσι ο Γιουπ Χάινκες θα τον αντικαταστήσει με τον Λουίζ Γκουστάβο στην 11άδα, ενώ παραμένει τραυματίας ο Χόλγκερ Μπάντστουμπερ.

Στην Γιουβέντους αγωνιούν για τον Σεμπάστιαν Τζοβίνκο, ο οποίος γλίτωσε από το "δολοφονικό" μαρκάρισμα του Εστέμπαν Καμπιάσο και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή.

Ο Μίρκο Βούτσινιτς είναι διαθέσιμος, αλλά αναρρώνει από μία ίωση και ίσως αυτό κάνει τον Αντόνιο Κόντε να προτιμήσει τους Μάτρι και Κουαλιαρέλα για την επίθεση.

Σε περίπτωση που δεχτούν κίτρινη κάρτα δεν θα παίξουν στην ρεβάνς οι Ντάντε, Λαμ, Λίχτσταϊνερ, Βιντάλ και Μαρκίζιο.

Οι πιθανές συνθέσεις

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Λουίζ Γκουστάβο, Σβάινσταϊγκερ, Κρόος, Τόμας Μίλερ, Ριμπερί, Μάντζουκιτς.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (3-5-2): Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Μπονούτσι, Πίρλο, Βιντάλ, Μαρκίζιο, Λίχτσταϊνερ, Κουάντουο Ασαμόα, Μάτρι, Κουαλιαρέλα.

Ποδοσφαιρική πανδαισία στα προημιτελικά του Champions League
Ποδοσφαιρική πανδαισία στα προημιτελικά του Champions League

Τα πρώτα ματς των "8":

Τρίτη 02/04

Παρί Σεν-Ζερμέν - Μπαρτσελόνα

Μπάγερν - Γιουβέντους

Τετάρτη 03/04

Μάλαγα - Ντόρτμουντ

Ρεάλ - Γαλατάσαράι

Ο πίνακας των σκόρερς:

8 γκολ

Μπουράκ Γιλμάζ (Γαλατάσαράι)

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

7 γκολ

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

5 γκολ

Εσεκιέλ Λαβέτσι (Παρί Σεν-Ζερμέν)

Οσκάρ (Τσέλσι)

Ζόνας (Βαλένθια)

Αλάν (Μπράγκα)

Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)

4 γκολ

Φάμπιο Κουαλιαρέλα (Γιουβέντους)

Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)

Λούκας Ποντόλσκι (Άρσεναλ)

Ουίλιαν (Σαχτάρ)

Κλάας-Γιαν Χούντελααρ (Σάλκε)

Ρομπέρτο Σολδάδο (Βαλένθια)

Τόμας Μίλερ (Μπάγερν)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ