CHAMPIONS LEAGUE

Παίζει με Μπαρτσελόνα ο Ιμπραχίμοβιτς!

Παίζει με Μπαρτσελόνα ο Ιμπραχίμοβιτς!

Η UEFA έκανε... χάρη στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μειώνοντας την ποινή του, και έτσι ο άσος της Παρί θα αγωνιστεί κανονικά και στον πρώτο προημιτελικό κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Σε θέση μάχης και στην πρώτη κόντρα με τη Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα βρεθεί τελικά ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Ο άσος της Παρί υπολογιζόταν να επιστρέψει στη δράση στον αγώνα ρεβάνς των δύο ομάδων στο "Καμπ Νόου", ωστόσο η πειθαρχική επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε να μειώσει την τιμωρία του από δύο αγωνιστικές σε μία, κάνοντας δεκτή την έφεση της Παρί, και έτσι θα τεθεί στη διάθεση του Αντσελότι και στην αναμέτρηση του "Παρκ Ντε Πρενς".

Παίζει με Μπαρτσελόνα ο Ιμπραχίμοβιτς!

Ο Ιμπραχίμοβιτς κόντρα σε Μαστσεράνο και Μπουσκέτς από το φιλικό μεταξύ της Παρί και της Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι

Σημειώνεται πως ο "Ίμπρα" είχε τιμωρηθεί αρχικά με δύο αγωνιστικές για την απευθείας κόκκινη κάρτα που είχε δεχτεί στον πρώτο αγώνα της φάσης των "16" με τη Βαλένθια, ενώ εξέτισε ουσιαστικά την ποινή του στον δεύτερο αγώνα που έγινε στη Γαλλία όπου οι Παριζιάνοι σφράγισαν την πρόκριση στους "8" για πρώτη φορά μετά το 1995.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ