CHAMPIONS LEAGUE

"Πληγή" τα εκτός έδρας ματς για τον Γκουαρδιόλα

"Πληγή" τα εκτός έδρας ματς για τον Γκουαρδιόλα

Η "κατάρα" των εκτός έδρας αγώνων στην Ευρώπη χτύπησε για μία ακόμα φορά τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος δεν έχει πανηγυρίσει νίκη με την Μπάγερν στα οκτώ τελευταία νοκ-άουτ ματς μακριά από το Μόναχο.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει βάλει τη σφραγίδα του στην Μπάγερν Μονάχου την τελευταία τριετία όσον αφορά στο επιθετικό στιλ παιχνιδιού της και αυτό γίνεται αντιληπτό διά γυμνού οφθαλμού, ωστόσο αυτό που δεν έχει καταφέρει στην τριετία που βρίσκεται στους Βαυαρούς είναι οι επιτυχίες στα εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς.

Αναφερόμαστε στις νοκ-άουτ φάσεις στο Champions League, με την ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Vicente Calderon" να ισοδυναμεί με το 8ο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι στην Ευρώπη όπου η Μπάγερν αποτυγχάνει να πάρει τη νίκη.

"Πληγή" τα εκτός έδρας ματς για τον Γκουαρδιόλα

Πριν από το ματς με την Ατλέτικο, οι Βαυαροί αναδείχτηκαν ισόπαλοι σε Λισσαβώνα με Μπενφίκα και Τορίνο με Γιουβέντους (2-2 αμφότερα τα ματς) ενώ στα οκτώ τελευταία ματς συνολικά έχει απολογισμό 4 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

"Πληγή" τα εκτός έδρας ματς για τον Γκουαρδιόλα

Η μοναδική εκτός έδρας νίκη της Μπάγερν επί Γκουαρδιόλα σε εκτός έδρας ματς σε νοκ-άουτ σειρά ήταν το 2-0 επί της Άρσεναλ στο "Emirates" για τη φάση των "16" (σεζόν 2013-14) ενώ είναι εντυπωσιακό πως δεν είχε πάρει τη νίκη ούτε στα δύο τελευταία του εκτός έδρας (σε νοκ-άουτ σειρά) με την Μπαρτσελόνα, απέναντι σε Μίλαν και Μπαρτσελόνα.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ