CHAMPIONS LEAGUE

Πηγαίνει στο CAS για τη δικαίωση η Λέγκια

Πηγαίνει στο CAS για τη δικαίωση η Λέγκια
© EPA

Η Λέγκια δεν είναι καταθέτει τα όπλα όσον αφορά στην συμμετοχή της στα πλέι οφ του Champions League εις βάρος της Σέλτικ και έχει έτοιμη την επόμενη κίνηση αν η UEFA απορρίψει το αίτημά της.

Η Σέλτικ γύρισε την πλάτη στην πρόσκληση των ανθρώπων της Λέγκια να παίξουν οι δύο ομάδες την πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League σε ένα και μόνο ματς ( οι "κέλτες" πήραν την πρόκριση στα χαρτιά αν και έχασαν με συνολικό σκορ 6-1 καθώς η Λέγκια χρησιμοποίησε για λίγα λεπτά έναν παίκτη που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής), όμως εκείνοι δεν το βάζουν κάτω...

Οι Πολωνοί έχουν καταθέσει έφεση στην UEFA εις βάρος της πρωτόδικης απόφασης που τους έστειλε στα πλέι οφ του Europa League και "χάρισε" το δικό τους εισιτήριο στη Σέλτικ και αναμένουν με αγωνία την εκδίκασή της το πρωί της Τετάρτης, με την ελπίδα ότι η ποινή τους είτε θα μετατραπεί σε κάποιο μεγάλο χρηματικό πρόστιμο ή σε τιμωρία της έδρας.

Ακόμα πάντως και αν η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου μείνει στην αρχική της απόφαση και διατηρήσει τους Σκωτσέζους στο Champions League, η ομάδα της Βαρσοβίας έχει αποφασίσει να... συνεχίσει την παρτίδα.

Συμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Mail" η επόμενη κίνηση της θα είναι να προσφύγει στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS), με το συγκεκριμένο όμως δικαιοδοτικό όργανο να ενδέχεται να βγάλει ετυμηγορία για τη συγκεκριμένη υπόθεση σε μερικούς μήνες!

Την ίδια ώρα, η κατάσταση είναι ιδιαίτερα εύθραστη στο στρατόπεδο της Λέγκια, με το μέλος της διοίκησης Μάρτα Οστρόβσκα που είχε την ευθύνη για την αντικανονική συμμετοχή του Μπαρτόζ Μπερεζίνσκι να λαμβάνει θανατικές απειλές από τους οπαδούς της ομάδας...

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ