CHAMPIONS LEAGUE

Πάουλο Ζόρζε: "Πιστεύουμε στην πρόκριση"

Πάουλο Ζόρζε: "Πιστεύουμε στην πρόκριση"

Την πίστη τους στην πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασαν Πάουλο Ζόρζε, Νούνο Μοράις καιΕλιο Πίντο, μιλώντας στην πορτογαλική εφημερίδα «O’ Jogo».

Αισιόδοξοι εμφανίστηκαν στους συμπατριώτες τους τρεις από τους Πορτογάλους του ΑΠΟΕΛ.

Οι Νούνο Μοράις, Ελιο Πίντο και Πάουλο Ζόρζε μετέφεραν το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των "γαλαζοκίτρινων" λίγο πριν ριχτούν στη μάχη σε μία ακόμη ιστορική βραδιά για τον ΑΠΟΕΛ και το κυπριακό ποδόσφαιρο.

"Γνωρίζουμε ποια είναι η αξία μας. Παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας και πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε ό,τι και στη φάση των ομίλων, πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε.

Είναι ένα παιχνίδι και θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση", δήλωσε ο Πάουλο Ζόρζε, ο κορυφαίος κατά πολλούς παίκτης της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο "Ζερλάν".

" Αφήσαμε πίσω μας τεράστιους αντιπάλους. Η Λιόν δεν είναι καλύτερη από την Πόρτο, την Ζενίτ και την Σαχτάρ. Οι Γάλλοι έχουν μεγάλη ιστορία στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να συνεχίσουμε στη διοργάνωση που μας είχε δώσει τόσες χαρές. Είναι μία μοναδική ευκαιρία για εμάς", τόνισε ο Νούνο Μοράις, τον οποίο δεν φοβίζει η εμπειρία των "γκον".

" Κανένας δεν περίμενε να φτάσουμε μέχρι εδώ. Ονειρευόμαστε. Μπορούμε να ονειρευόμαστε και όσο μπορούμε θα συνεχίσουμε να ζούμε το όνειρο. Θα μας βοηθήσει η ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Αν και η Λιόν έχει συνηθίσει να παίζει σε τέτοιες έδρες, εμείς θα έχουμε περισσότερα κίνητρα και με τη βοήθεια του κόσμου θα ξεπερνιέται και η κούραση. Πιστεύω στην πρόκριση και στη δυναμική που έχουμε. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε", η άποψη του Ελιο Πίντο, του μεγάλου απόντα της ρεβάνς, καθώς ο Πορτογάλος μέσος είναι τιμωρημένος.

" Η Λιόν δεν είναι καλύτερη από την Πόρτο", είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ της 'O’ Jogo', η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων:

" Η αυτοπεποίθηση είναι στα ύψη στην Κύπρο, μολονότι ο ΑΠΟΕΛ έχασε 1-0 από την Λιόν στο πρώτο παιχνίδι".

Ελιο Πίντο, Πάουλο Ζόρζε και Νούνο Μοράις πιστεύουν ότι η ομάδα τους έχει τη δυνατότητα να ακυρώσει το προβάδισμα που πήραν οι Γάλλοι, παρά τη μεγαλύτερη διεθνή εμπειρία του αντιπάλου τους.

Ηδη φέτος ο ΑΠΟΕΛ γύρισε ένα αποτέλεσμα 1-0, κερδίζοντας την Βίσλα Κρακοβίας στο ΓΣΠ με 3-1 και παίρνοντας την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επιπλέον, ο παράγοντας έδρα και οι πολύ φανατικοί οπαδοί θεωρούνται και από τους τρεις ως ένα από τα όπλα του ΑΠΟΕΛ που δίνουν αυτοπεποίθηση στους παίκτες.

Αρκεί άλλωστε να θυμηθούμε ότι Πόρτο και Ζενίτ έχασαν εκεί με 2-1 στη φάση των ομίλων και ότι μόνο η Σαχτάρ νίκησε, όταν όμως ο ΑΠΟΕΛ είχε ήδη προκριθεί.

Οπως λένε οι Πορτογάλοι του ΑΠΟΕΛ, στην ομάδα έχουν βάλει στοίχημα να συνεχίσουν να γράφουν ιστορία, αν και ήδη είναι η πρώτη κυπριακή ομάδα που φτάνει στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ