CHAMPIONS LEAGUE

Ουρλιαχτά για τον Ρονάλντο στην Κύπρο

Ουρλιαχτά για τον Ρονάλντο στην Κύπρο

Δείτε video με την άφιξη της Ρεάλ στην Κύπρο. Περίπου 400 άτομα την υποδέχθηκαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την παρέα του. Ακούστε τα ουρλιαχτά όταν ο Πορτογάλος ...χαμογελούσε, αλλά και τον οπαδό που του φώναζε "Μέσι, Μέσι"!

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν βρίσκεται κάθε μέρα στην Κύπρο, πόσο μάλλον για ένα προημιτελικό Champions League. Έτσι κατά την άφιξή της το βράδυ της Κυριακής στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, περίπου 400 φίλοι της "βασίλισσας" την υποδέχθηκαν.

Τα κινητά πήραν "φωτιά" καθώς όλοι ήθελαν να αποθανατίσουν ένα στιγμιότυπο από τους παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο.

Αυτός βέβαια που κέρδισε τις περισσότερες επευφημίες ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος απολάμβανε ιδιαίτερα την υποδοχή. Μάλιστα όταν χαιρέτησε τον κόσμο από το πούλμαν χαμογελώντας του, ακούστηκαν ουρλιαχτά σαν να επρόκειτο για κάποιον ποπ σταρ.

Κάποιοι άλλοι βέβαια πήγαν στο αεροδρόμιο με σκοπό να πειράξουν τους παίκτες της Ρεάλ. "Αΐλτον-Αΐλτον", φώναζαν μερικοί ενώ ένας άλλος όταν είδε τον Κριστιάνο του φώναξε "Μέσι, Μέσι".

Κόσμος και στο ξενοδοχείο

Αρκετός κόσμος περίμενε την αποστολή της "βασίλισσας" και σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λευκωσίας όπου διαμένει.

Πάνω από πενήντα φίλαθλοι της ισπανικής ομάδας περίμεναν καρτερικά την άφιξη του πούλμαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα για να δουν, έστω από απόσταση, τους παίκτες της Ρεάλ.

Δείτε εικόνες από την άφιξη της Ρεάλ στην Κύπρο στο photostory του balla.com.cy

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ