CHAMPIONS LEAGUE

Όβρεμπο: "Δέχομαι ακόμα απειλές για τη ζωή μου"

Όβρεμπο: "Δέχομαι ακόμα απειλές για τη ζωή μου"
Όβρεμπο

Όπως αποκάλυψε ο Τομ Χένιγκ Όβρεμπο ακόμα και τώρα υπάρχουν άνθρωποι που τον απειλούν. Διαβάστε τι δήλωσε ο 45χρονος διαιτητής για τον ίδιο και τον ημιτελικό της Τσέλσι με την Μπαρτσελόνα.

Τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί από τον χάρτη του ποδοσφαίρου, αλλά υπάρχουν κάποιοι που δεν τον έχουν ξεχάσει.

Ο λόγος για τον Τομ Χένιγκ Όβρεμπο, τον διαιτητή του περιβόητου ημιτελικού της 6ης Μαΐου 2009 ανάμεσα στις Τσέλσι και Μπαρτσελόνα.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι έμεινε χαραγμένο στη μνήμη πολλών φιλάθλων του ποδοσφαίρου τόσο για το γκολ του Αντρές Ινιέστα στο τέλος του αγώνα, το οποίο χάρισε την πρόκριση στους Καταλανούς, όσο και για τα παράπονα της Τσέλσι από τη διαιτησία του Όβρεμπο. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες των Ντιντιέ Ντρογκμπά και Μίχαελ Μπάλακ, οι οποίοι διαμαρτύρονταν εντονότατα προς τον Νορβηγό.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ισχυρίστηκαν πως τα λάθη του Όβρεμπο έγιναν με δόλο και γι' αυτό κάποιοι δεν τον έχουν ξεχάσει ακόμα και τρία χρόνια μετά. Αυτό αποδείχτηκε από τις δηλώσεις του ίδιου του Όβρεμπο στην "Tippeligaen", μέσω της οποίας αποκάλυψε πως υπάρχουν άνθρωποι που τον απειλούν για τη ζωή του.

"Δεν είναι ευχάριστο, αλλά δεν είναι και σοβαρό. Δεν πρόκειται να τους αφήσω να επηρεάσουν εμένα ή την οικογένειά μου. Η αλήθεια είναι πως δε γνωρίζουν πολλά, αφού κυρίως λαμβάνω email".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν θα άλλαζε κάτι σε περίπτωση που μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω: "Κοιτώντας στο παρελθόν υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία θα έκανα διαφορετικά. Ωστόσο, όλοι οι διαιτητές μπορούν να πουν πως έχουν καλά και άσχημα παιχνίδια, είναι μέρος της δουλειάς. Δε γίνεται να λυπάμαι για ένα παιχνίδι, η ζωή μου πρέπει να προχωρήσει".

Ακόμη, ο Όβρεμπο παρά τις δυσάρεστες αναμνήσεις που έχει από το παιχνίδι της Τσέλσι με την Μπαρτσελόνα δήλωσε πως θα δει τους δύο επικείμενους ημιτελικούς μεταξύ των προαναφερθέντων ομάδων: "Παρά τα όσα συνέβησαν, μου αρέσει το Τσάμπιονς Λιγκ και κυρίως τα μεγάλα παιχνίδια της διοργάνωσης και αυτά συγκαταλέγονται στη συγκεκριμένη κατηγορία".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ