CHAMPIONS LEAGUE

Οργανωμένοι Ντόρτμουντ: "Ο Γκέτσε σκότωσε τη μαγεία της βραδιάς"

Οργανωμένοι Ντόρτμουντ: "Ο Γκέτσε σκότωσε τη μαγεία της βραδιάς"

Ένας εκ των αρχηγών των οργανωμένων της Ντόρτμουντ μίλησε στη Marca για τις αντιδράσεις του κόσμου απέναντι στον Γκέτσε ενόψει του αγώνα με την Ρεάλ. Τι απάντησε σχετικά με το αν ετοιμάζουν παρόμοιο κορεό όπως αυτό με την Μάλαγα.

"Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσει ο κόσμος σήμερα γιατί στην τελική εξαρτάται από το τι θα αποφασίσει ο καθένας ξεχωριστά.

Αλλά σίγουρα μπορώ να σου πω ότι ο Γκέτσε σκότωσε τη μαγεία μιας από τις ομορφότερες βραδιές στην ιστορία της Μπορούσια", δηλώνει στην Marca o Γιαν Χένρικ Γκρούσεκ, ένας εκ των αρχηγών των οργανωμένων οπαδών της Ντόρτμουντ.

Όσον αφορά το πέταλο των οργανωμένων και συγκεκριμένα το γκρουπ "The Unity" στο οποίο ανήκει, πιστεύει ότι θα αγνοήσει σε όλο τον παιχνίδι τον Γκέτσε, χωρίς βέβαια να γνωρίζει την αντίδραση σε περίπτωση που η εμφάνισή του είναι αποτυχημένη.

"Δεν θα είναι εύκολο να κοντρολάρεις τα συναισθήματά σου σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Αλλά ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία φορά που θα μπει στο γήπεδό μας με τη φανέλα της Μπορούσια. Δεν θέλω να τον ξαναδώ εδώ! Αυτό που έκανε πριν τον αγώνα απλά δεν γίνεται".

Ο Γκρούσεκ ρωτήθηκε και για το αν οι οργανωμένοι ετοιμάζουν ένα ανάλογο κορεό όπως αυτό με την Μάλαγα.

"Κάτι ετοιμάζουμε και για σήμερα, αλλά δεν θα είναι το ίδιο εντυπωσιακό γιατί για να φτιάξουμε αυτό με τη Μάλαγα μας πήρε δύο μήνες, ενώ για τον αγώνα με την Ρεάλ είχαμε στη διάθεσή μας μόνο 10 ημέρες.

Επιπλέον μας τελειώνουν και τα χρήματα. Το κορεό που είδατε κόστισε περίπου 8.000 ευρώ και όλα τα λεφτά βγήκαν από το πορτοφόλι μας. Ήταν ένα δώρο για την ομάδα".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ