ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ξέσπασμα Κλοπ

Ξέσπασμα Κλοπ

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Μάριο Γκέτσε στην Μπάγερν Μονάχου ο Γιούργκεν Κλοπ άφησε αιχμές κατά των Βαυαρών και του παίκτη, ενώ αποκάλυψε και από πότε γνώριζε για την εν λόγω μεταγραφή.

Μπορεί η Μπάγερν Μονάχου να αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο των ημιτελικών του Champions League και το παιχνίδι να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, η είδηση της ημέρας είναι η μεταγραφή του Μάριο Γκέτσε στους Βαυαρούς.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δε θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί επί του θέματος και με δηλώσεις του ξέσπασε, όχι μόνο γιατί ο Γκέτσε ήταν ένας πάρα πολύ σημαντικός παίκτης για την Ντόρτμουντ, αλλά και γιατί η ανακοίνωση της μεταγραφής του ήρθε μία μέρα πριν τον ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

"Για ποιο λόγο φεύγει ο Γκέτσε; Ήταν η μεταγραφή που ήθελε να κάνει ο Γουαρδιόλα. Επομένως, αν έχει κάνει κανείς λάθος είναι δικό μου. Δεν μπορώ να μικρύνω κατά 15 πόντους και να μάθω ισπανικά! Ο Γκέτσε θέλει να δουλέψει με αυτόν τον εξαιρετικό προπονητή που λέγεται Γουαρδιόλα. Δεν μπορώ να κηρύττω για το ποδόσφαιρο με τις γρήγορες αντεπιθέσεις και τώρα ν' αρχίσω να παίζω Tiki Taka", είπε αρχικά και προσέθεσε:

"Δε νομίζω πως η Μπάγερν ήθελε να μας ενοχλήσει έτσι. Η μεταξύ μας αντιπαλότητα δεν είναι τόσο μεγάλη. Κάποιος, όποιος κι αν είναι, δε θέλει να πετύχουμε. Ωστόσο, εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην αφήσουμε να συμβεί κάτι τέτοιο. Αν αντιδράς σωστά μπορείς να πάρεις δύναμη από κάθε κατάσταση".

Τέλος, αποκάλυψε πως έμαθε για τη μεταγραφή του Γκέτσε λίγο μετά την πρόκριση επί της Μάλαγα: "Το έμαθα μία μέρα μετά το δεύτερο παιχνίδι με τη Μάλαγα. Επομένως, ήμουν χαρούμενος για το αποτέλεσμα μόνο για 24 ώρες. Μπορώ να διαβεβαιώσω πως δε χρειάζεται ν' ανησυχεί κανείς για τη συγκέντρωσή μας. Δεν υπάρχει πιο σημαντική στιγμή από αυτή που βρισκόμαστε τώρα. Ελπίζω οι οπαδοί να αλλάξουν, το παιχνίδι αυτό (με τη Ρεάλ) είναι μία πάρα πολύ σημαντική ευκαιρία για όλους".

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ