CHAMPIONS LEAGUE

Οι κληρώσεις των ημιτελικών σε Champions League και Europa

Οι κληρώσεις των ημιτελικών σε Champions League και Europa

Στη μία το μεσημέρι της Παρασκευής διεξάγεται η κλήρωση των ημιτελικών του Champions League με Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και Ντόρτμουντ, ενώ θα ακολουθήσει αυτή του Europa League με Τσέλσι, Μπενφίκα, Φενέρμπαχτσε και Βασιλεία

Για πρώτη φορά φέτος διεξάγεται ξεχωριστή κλήρωση για τα ημιτελικά του Champions League, η οποία ξεκινά στη μία το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ αμέσως μετά θα διεξαχθεί αυτή του Europa League.

Δύο γερμανικές και δύο ισπανικές είναι οι τέσσερις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη για την σεζόν 2012-2013. Αυτές που κατέκτησαν πέρσι το πρωτάθλημα στην χώρα τους (Ντόρτμουντ και Ρεάλ) και αυτές που το κατέκτησαν ή θα κατακτήσουν σε λίγο φέτος (Μπάγερν και Μπαρτσελόνα).

Φυσικά περιορισμός δεν υπάρχει, έτσι μπορούμε να δούμε στα ημιτελικά τους εμφυλίους, Μπάγερν - Ντόρτμουντ και Ρεάλ - Μπαρτσελόνα, αλλιώς θα έχουμε έναν από τους δύο εμφυλίους στον τελικό ή μία ακόμη ισπανογερμανική "μάχη".

Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν 23 και 24 Απριλίου τα πρώτα ματς, 30 Απριλίου και 1 Μαΐου οι ρεβάνς, ενώ ο τελικός θα γίνει στο "Γουέμπλεϊ" στις 25 Μαΐου.

Οι 4 του Champions League

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)

Μπάγερν (Γερμανία)

Ντόρμτουντ (Γερμανία)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)

Η κλήρωση του Europa League

Η κατάσταση στο Europa League είναι εντελώς διαφορετική, καθώς εκεί Ισπανοί και Γερμανοί δεν υπήρχαν ούτε στους "8", ενώ στους "4" εκπροσωπούνται Αγγλία, Πορτογαλία, Τουρκία και Ελβετία.

Για πρώτη φορά στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης έφτασαν Φενέρμπαχτσε και Βασιλεία, η Μπενφίκα είναι στους "4" του Europa League για 2η φορά στα τελευταία 3 χρόνια, ενώ η Τσέλσι είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν 25 Απριλίου και 2 Μαϊου, ενώ ο τελικός θα γίνει στις 15 Μαΐου στο "Άμστερνταμ Αρίνα".

Οι 4 του Europa League

Βασιλεία (Ελβετία)

Μπενφίκα (Πόρτογαλία)

Τσέλσι (Αγγλία)

Φενέρμπαχτσε (Τουρκία)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ