CHAMPIONS LEAGUE

Οι ομάδες που πήραν την πρόκριση για τους "16" του Champions League

Οι ομάδες που πήραν την πρόκριση για τους "16" του Champions League

Με το πέρας της πρώτης ημέρας της 4ης αγωνιστικής του Champions League υπάρχουν τέσσερις ομάδες που πανηγύρισαν ήδη την πρόκριση στη φάση των 16. Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία στους 4 πρώτους ομίλους.

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της 4ης αγωνιστικής στο Champions League και ήδη υπάρχουν τέσσερις ομάδες που πήραν ήδη το εισιτήριο για τους "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Άρσεναλ έκανε την ανατροπή μέσα στη Βουλγαρία, επιβλήθηκε με 3-2 της Λουντογκόρετς και μαζί με την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία νίκησε με 2-1 τη Βασιλεία προκρίθηκαν "χέρι-χέρι" στον επόμενο γύρο. Πλέον, μένει να φανεί ποια εκ των δύο θα πάρει την πρώτη θέση, ενώ μάχη θα δοθεί και για το εισιτήριο του Europa League ανάμεσα στη Βασιλεία και την Λουντογκόρετς.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε -έστω και δύσκολα- με 2-1 της Ροστόβ στο "Βιθέντε Καλδερόν" και πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς έχει 4Χ4 νίκες. Από κοντά κι η Μπάγερν Μονάχου, η οποία έκανε την ανατροπή κι απέδρασε με το διπλό (1-2) απ' το "Phillips Stadion" χάρη στα δύο γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Από εκεί και πέρα, η μαχητική Ροστόβ θα κοντραριστεί με την Αϊντχόφεν για την 3η θέση που οδηγεί στη φάση των "32" του Europa League.

Όσον αφορά στους άλλους δύο ομίλους (2ο και 3ο) τα πάντα είναι ανοιχτά. Η Νάπολι με την Μπενφίκα βρίσκονται στην κορυφή του 2ου ομίλου με 7 βαθμούς, ενώ ακολουθεί η Μπεσίκτας με 6. Σε δυσχερέστερη θέση βρίσκεται η Ντιναμό Κιέβου που έχει μόλις ένα βαθμό και πολύ δύσκολα θα παλέψει έστω για την 3η θέση.

Τέλος, η Μπαρτσελόνα είχε τη δυνατότητα να καθαρίσει από απόψε την πρόκριση, αλλά η νίκη της Σίτι περιέπλεξε τα δεδομένα στον 3ο όμιλο. Παρά το γεγονός πως οι "μπλαουγκράνα" έχουν 9 βαθμούς, η υπόθεση πρόκριση δεν έχει "κλειδώσει" ακόμα, καθώς η Γκλάντμπαχ παρά το 1-1 κόντρα στη Σέλτικ, παραμένει στο κόλπο. Βέβαια, ακόμα κι οι Σκοτσέζοι έχουν ελπίδες πρόκρισης, αφού βρίσκονται στο -5 απ' τη δεύτερη Σίτι, με δύο αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων.

Η βαθμολογία στους 4 πρώτους ομίλους:

Α' ΟΜΙΛΟΣ

1. Άρσεναλ 10 (12-3)

2. Παρί Σεν-Ζερμέν 10 (9-3)

3. Λουντογκόρετς 1 (4-13)

4. Βασιλεία 1 (2-8)

Β' ΟΜΙΛΟΣ

1. Νάπολι 7 (9-7)

2. Μπενφίκα 7 (6-5)

3. Μπεσίκτας 6 (6-5)

4. Ντινάμο Κιέβου 1 (2-6)

Γ' ΟΜΙΛΟΣ

1. Μπαρτσελόνα 9 (14-4)

2. Μάντσεστερ Σίτι 7 (10-8)

3. Γκλάντμπαχ 4 (4-7)

4. Σέλτικ 2 (4-13)

Δ' ΟΜΙΛΟΣ

1. Ατλέτικο 12 (5-1)

2. Μπάγερν 9 (11-3)

3. Αϊντχόφεν 1 (4-9)

4. Ροστόβ 1 (3-10)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πήρε εκδίκηση η Μάντσεστερ Σίτι, 3-1 τη Μπαρτσελόνα
Στους "16" Άρσεναλ και Παρί Σεν-Ζερμέν
Πρόκριση για Μπάγερν και Ατλέτικο
Η Μπενφίκα έπιασε τη Νάπολι
Οι δύο ΓΚΟΛΑΡΕΣ του Βασιλεία - Παρί Σεν Ζερμέν
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ