CHAMPIONS LEAGUE

Οφόε: "Εκπληρώσαμε την αποστολή μας"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βέλγος μέσος του Ολυμπιακού, Βάντις Οτζίτζα-Οφόε, υποστήριξε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έφεραν εις πέρας την αποστολή που τους είχε ανατεθεί με την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Ριέκα κι επί κροατικού εδάφους (0-1) χάρη στο γκολ του Μάρκο Μάριν στο 25ο λεπτό και είναι στους ομίλους του Champions League με τον Βάντις Οτζίτζα-Οφόε να στέκεται στην εκπλήρωση του στόχου από τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος που πετύχαμε το στόχο μας και είμαστε στους ομίλους του Champions League. Εκπληρώσαμε την αποστολή μας. Ωραία θα ήταν να πέφταμε πάνω στη Ρεάλ και να σκόραρα ξανά (είχε σκοράρει πέρυσι, με τη φανέλα της Λέγκια), αλλά και με αντίπαλο άλλη ομάδα να σκόραρα, θα ήμουν πάλι ευτυχισμένος", υποστήριξε ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε με δηλώσεις του στην Cosmote TV.

Βούκοβιτς: "Ενωμένοι και συμπαγείς"

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Γιάγκος Βούκοβιτς, στάθηκε στα "κλειδιά" της νίκης των "ερυθρολεύκων" επί κροατικού εδάφους και της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

"Είναι απίθανα τα συναισθήματα, περιμέναμε ότι θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι εδώ στη Ριέκα. Είναι μια σκληρή και καλά οργανωμένη ομάδα, όμως βάλαμε το γκολ πρώτοι και στη συνέχεια ήμασταν συμπαγείς, παίξαμε σαν να είμαστε ένα, ενωμένοι. Και έτσι τα καταφέραμε", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ