CHAMPIONS LEAGUE

Ο Ράμος πικάρει τον Νόιερ μέσω Twitter!

Ο Ράμος πικάρει τον Νόιερ μέσω Twitter!

Μετά την "διαπόμπευσή" του για το χαμένο πέναλτι κόντρα στη Μπάγερν στον ημιτελικό του CL, ο Σέρχιο Ράμος πήρε εκδίκηση από τον Μάνουελ Νόιερ. Διαβάστε τι έγραψε στο Twitter του!

"Δεν ήξερα ότι αρέσει στον Σέρχιο Ράμος να στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι", ήταν η φαρμακερή ατάκα του Μάνουελ Νόιερ μετά το τέλος του Ρεάλ-Μπάγερν, τότε που το χαμένο πέναλτι του Ράμος είχε κοστίσει στους Μαδριλένους τον αποκλεισμό από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ώρα της εκδίκησης δεν άργησε πάντως να έρθει για τον άσο της "βασίλισσας", με τη Μπάγερν να χάνει το τρόπαιο της πρωταθλήτριας Ευρώπης μέσα στο σπίτι της (ουσιαστικά μέσα από τα χέρια της αν σκεφτεί κανείς το γκολ του Ντρογκμπά στο 88') και τον ίδιο να πληρώνει με το ίδιο νόμισμα τον Γερμανό γκολκίπερ.

"Παρεμπιπτόντως δεν ήξερα ότι ο Νόιερ τα πήγε τόσο καλά στο τέλος. Θα υπάρξει άλλη χρονιά...!! Πάντα ταπεινότητα, πρωταθλητή...!!", έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter του ο Ράμος, ο οποίος φρόντισε παράλληλα να συγχαρεί δύο συμπατριώτες του που αγωνίζονται στην Τσέλσι.

"Συγχαρητήρια σε δύο καλούς φίλους, τον Χουάν Μάτα και τον Φερνάντο Τόρες. Επίσης θέλω να δώσω δύναμη στον Ρόμπεν", σχολίασε χαρακτηριστικά μέσα από τη σελίδα του στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ