CHAMPIONS LEAGUE

Ο Σουάρες έσπασε την κατάρα!

Ο Σουάρες έσπασε την κατάρα!
© ANDY HOOPER

Ο Λουίς Σουάρες κατάφερε μέσα σε 15 λεπτά να κάνει τέτοια ζημιά στη Μάντσεστερ Σίτι όσα δεν είχε καταφέρει ως παίκτης της Λίβερπουλ για 3,5 χρόνια. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Λουίς Σουάρες άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Σίτι μέσα στο Μάντσεστερ (2-1) με τα δύο γκολ που πέτυχε και η αλήθεια είναι πως τα συγκεκριμένα γκολ τα ευχαριστήθηκε λίγο... παραπάνω σε σύγκριση με τα προηγούμενά του με τη φανέλα των Καταλανών.

Όχι μόνο επειδή έβαλαν τις βάσεις για την πρόκριση της ομάδας του Λουίς Ενρίκε στα προημιτελικά του Champions League αλλά επειδή σημειώθηκαν απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, την ομάδα που ουσιαστικά πέρυσι του στέρησε τη δυνατότητα να πανηγυρίσει τον τίτλο στην Premier League παρά τη σούπερ τελευταία σεζόν του με τη Λίβερπουλ.

Ο Σουάρες έσπασε την κατάρα!
© ANDY HOOPER

Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι πως στην πρώτη του επίσκεψη στην Αγγλία μετά τη φυγή του το περασμένο καλοκαίρι, ο Ουρουγουανός στράικε ρ ήταν περισσότερο παραγωγικός κόντρα στη Σίτι σε σύγκριση με τα 3,5 χρόνια που αγωνίστηκε στο Νησί φορώντας την κόκκινη φανέλα.

Ο Σουάρες έσπασε την κατάρα!
© REUTERS

Και αυτό γιατί κατάφερε μέσα σε 15 λεπτά (στο 16' και στο 30' του αγώνα) να σκοράρει δις απέναντι στον Χαρτ και να εκθέσει ανεπανόρθωτα τον Κομπανί ενώ στα έξι ματς που είχε λάβει μέρος ως παίκτης της Λίβερπουλ κόντρα στη Σίτι είχε μόλις ένα γκολ.

Ο Σουάρες έσπασε την κατάρα!
© ANDY HOOPER

Αυτό είχε επιτευχθεί στο "Anfield" με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον 28χρονο άσο να πανηγυρίζει το βράδυ της Τετάρτης τα πρώτα του γκολ ως φιλοξενούμενος στην έδρα των "πολιτών" και να μετράει πλέον 3 σε 7 ματς απέναντι στους γαλάζιους του Μάντσεστερ.

Τα γκολ του Σουάρες κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ