CHAMPIONS LEAGUE

Ο Πέρεθ δείχνει 11 δάχτυλα σε οπαδό της Μπαρτσελόνα!

Ο Πέρεθ δείχνει 11 δάχτυλα σε οπαδό της Μπαρτσελόνα!

Ένας οπαδός της Μπαρτσελόνα είπε στον Φλορεντίνο Πέρεθ πως οι "μπλαουγκράνα" είναι καλύτεροι από τη Ρεάλ Μαδρίτης και εκείνος θέλησε να τον τρολάρει με μοναδικό τρόπο (VIDEO).

Ένας οπαδός της Μπαρτσελόνα που βρισκόταν λίγες θέσεις μακριά από τον Φλορεντίνο Πέρεθ στα επίσημα του "San Siro" θέλησε να γίνει διάσημος όμως δεν υπολόγιζε στον... ατακαδόρο ισχυρό άνδρα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως φαίνεται στο video που κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των social media, ο φαν των "μπλαουγκράνα" πλησιάζει τον Πέρεθ λίγο μετά την απονομή του τροπαίου στην Ρεάλ Μαδρίτης και του λέει: "Πρέπει να παραδεχτείς πως η Μπάτσα είναι καλύτερη".

Αρχικά ο Πέρεθ αντιμετωπίζει με θυμηδία τα λόγια του οπαδού των Καταλανών όμως η συνέχεια είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή αφού τον τρολάρει δείχνοντας με τα δάχτυλά του τις κατακτήσεις της Ρεάλ και αυτές της Μπαρτσελόνα στο Champions League.

"Έχεις πέντε τρόπαια και εμείς έντεκα", ήταν η αφοπλιστική ατάκα του Πέρεθ, ο οποίος δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ευτυχισμένος λίγο μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος υπέγραψε το δεύτερο CL για την Ρεάλ την τελευταία τριετία, το 5ο συνολικά από τότε που η διοργάνωση πήρε αυτή τη μορφή το 1992 και το 11ο συνολικά στην ιστορία του θεσμού για λογαριασμό των "μερένγκες".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ