CHAMPIONS LEAGUE

Ο Καρεμπέ αποθεώνει τον Ζιντάν

Ο Καρεμπέ αποθεώνει τον Ζιντάν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στη σημαντική συμβολή του Ζινεντίν Ζιντάν ωστε να μπορέσει η Ρεάλ να φτάσει στον τελικό του Champions League και να διεκδικεί απόψε το 11ο τρόπαιο στην ιστορία της κόντρα στην Ατλέτικο, στάθηκε με δηλώσεις του ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Δύο χρόνια μετά την "Decima" που κατέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης του Κάρλο Αντσελότι απέναντι στην Ατλέτικο στη Λισσαβώνα, ο Ζινεντίν Ζιντάν (βοηθός του Αντσελότι στον τελικό του 2014) θέλει απόψε να προσθέσει το 11ο διαμάντι στο στέμμα της "βασίλισσας", με αντίπαλο των "μερένγκες" στον τελικό του Champions League και πάλι τη συμπολίτισσα αλλά αυτή τη φορά στο "San Siro" του Μιλάνου.

Ανεξάρτητα από το αν πετύχει ή όχι το σκοπό της, ο άλλοτε παίκτης της (1997-2000), Κριστιάν Καρεμπέ, θεωρεί πως ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει ήδη διαγράψει μία άκρως επιτυχημένη πορεία στους Μαδριλένους σε αυτούς τους μήνες που βρίσκεται στο τιμόνι τους μετά την απόλυση του Ράφα Μπενίτεθ τον Ιανουάριο.

"Ο Ζιντάν ανέλαβε την ομάδα σε μία στιγμή που ήταν η καλύτερη λύση για το σύλλογο. Βρήκε τον τρόπο να νικάει, να παίρνει καλά αποτελέσματα και να βελτιωθεί στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Καρεμπέ αποθεώνει τον Ζιντάν

Ταυτόχρονα έφερε την Ρεάλ στον τελικό του Champions League, κάτι που συνιστά σπουδαίο επίτευγμα. Χρειάζεται πολλή δουλειά και πολλές θυσίες για να φέρεις την ομάδα στην κορυφή και να επιστρέψεις στη διεκδίκηση του τίτλου απέναντι στην Μπαρτσελόνα", δήλωσε ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για να προσθέσει αναφορικά με τον αποψινό τελικό:

"Τώρα ελπίζω να επιβραβευτεί η Ρεάλ στον τελικό. Όλοι ξέρουν άλλωστε πως όταν παίζει η Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό ένα πράγμα είναι σημαντικό- η νίκη. Η Ρεάλ ξέρει πώς να διαχειρίζεται την πίεση και τα συναισθήματα.

Έχουν ιστορία όσον αφορά στους τελικούς. Ελπίζω, όντας και οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης, ότι θα τα καταφέρουν. Αυτός θα είναι ο πρώτος τελικός του Ζιζού αλλά μην ξεχνάμε ότι υπάρχει απέναντί του και ο Σιμεόνε που έχει πολύ επιτυχημένες σεζόν με την Ατλέτικο".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ