CHAMPIONS LEAGUE

Ντέβιτς: "Είμαστε σε θέση να περάσουμε τον ΠΑΟΚ"

Ντέβιτς: "Είμαστε σε θέση να περάσουμε τον ΠΑΟΚ"
Ντέβιτς

Διαβάστε την άποψη του επιθετικού της Μέταλιστ, Μάρκο Ντέβιτς, για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ

"Νομίζω ότι είμαστε σε θέση να περάσουμε τον ΠΑΟΚ" τονίζει ο επιθετικός της Μέταλιστ, Μάρκο Ντέβιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα " football.sport.ua".

Αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου (20/7) κόντρα στην Αρσεναλ Κιέβου: "Παραδοσιακά δεν είναι εύκολο να παίζεις εναντίον της Αρσεναλ Κιέβου, ειδικά στο Κίεβο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε άσχημα, αλλά βρεθήκαμε να χάνουμε. Στο δεύτερο μέρος στα πρώτα 15 λεπτά καταφέραμε να σκοράρουμε δύο γκολ και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είχαμε άλλα 45 λεπτά, ήταν αρκετός χρόνος για να πετύχουμε δύο γκολ και να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την φάση του δεύτερου γκολ της Μέταλιστ, που οι παίκτες της Αρσεναλ Κιέβου διαμαρτυρήθηκαν για χέρι: "Ειλικρινά, δεν είδα, υπήρξε μια αναταραχή, ήταν πολλοί παίκτες γύρω, είδα μόνο ότι η μπάλα πήγε στα δίχτυα".

Για το αν πλέον στην Μέταλιστ αρχίζουν να σκέφτονται τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ σχολίασε: "Δεν νομίζω, έχουμε την Παρασκευή το παιχνίδι εναντίον της Ιλίτσιβετς και μετά θα αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα του Champions League. Ο ΠΑΟΚ είναι καλός αντίπαλος, πιστεύω, όμως, ότι είμαστε σε θέση να περάσουμε. Θα είναι δύσκολο. Ελπίζω ότι αυτά τα παιχνίδια η φυσική μας κατάσταση θα είναι καλύτερη από ό, τι σήμερα".

Για το γεγονός ότι το παιχνίδι της Τούμπας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών δήλωσε: "Είναι κρίμα. Το ποδόσφαιρο παίζεται για τον κόσμο, ιδίως ο ΠΑΟΚ έχει καλούς οπαδούς. Στην Ελλάδα είναι πάντα καλή η ατμόσφαιρα στα γήπεδα, γι 'αυτό είναι κρίμα που δεν θα υπάρχουν οπαδοί".

Για τον Κριστάλντο που σκόραρε το δεύτερο γκολ στο ματς με την Αρσεναλ Κιέβου ανέφερε: "Σημείωσε ένα πολύ σημαντικό γκολ για εμάς. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης που δουλεύει σκληρά στον τομέα της κατάρτισης".

Για το ότι ο προπονητής της Μέταλιστ στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Αρσεναλ Κιέβου ενίσχυσε την επίθεση της αντιπάλου του ΠΑΟΚ τόνισε: " Η ενίσχυση της επίθεσης, όταν το αποτέλεσμα δεν είναι υπέρ μας, νομίζω ότι θα πρέπει να γίνεται"

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ