CHAMPIONS LEAGUE

Νόιερ: "Θα δείξω στον Μέσι ποιος είναι το αφεντικό"

Νόιερ: "Θα δείξω στον Μέσι ποιος είναι το αφεντικό"

Ο Μάνουελ Νόιερ προειδοποιεί τον Μέσι εν όψει των διπλών αναμετρήσεων της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Τετάρτη(6/5) την Μπάγερν στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ σε μία επανάληψη των αναμετρήσεων των δύο ομάδων πριν δύο χρόνια για την ίδια διοργάνωση. Ο Μάνουελ Νόιερ, με δήλωση του στην εφημερίδα "L' Equipe" θέλησε να προκαλέσει τον εγωισμό των "μπλαουγκράνα" και ειδικότερα του Μέσι. Διαβάστε την δήλωση του.

" Έχω μεγάλο σεβασμό στον Μέσι και για ότι έχει πετύχει. Είναι πολύ ταπεινός. Ανυπομονώ να τον αντιμετωπίσω και να του δείξω ποιος είναι το αφεντικό. Έκανα το ίδιο στο παγκόσμιο κύπελλο.

Πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και τον χαρακτήρα μας ως ομάδα. Ο αγώνας με την Μπαρτσελόνα είναι τελικός πριν τον τελικό. Κυριαρχήσαμε της Μπαρτσελόνα πριν δύο χρόνια αλλά τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Αυτή την φορά δεν έχουν τραυματισμούς και ο Μέσι είναι στα καλύτερα του. Εμείς έχουμε χάσει πολλούς παίκτες λόγω τραυματισμών. Το καθήκον μας είναι δύσκολο αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε τις ευκαιρίες μας".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ