CHAMPIONS LEAGUE

Νόιερ: "Δεν είναι όπως το 2013"

Νόιερ: "Δεν είναι όπως το 2013"

Ο Λαμ και ο Μάνουελ Νόιερ αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της κλήρωσης που έφερε αντίπαλο της Μπάγερν στα ημιτελικά του Champions League την Μπαρτσελόνα.

Την Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Champions League η Μπάγερν όπως το 2013 όταν οι "Βαυαροί" απέκλεισαν τους "μπλαουγκράνα" στα ημιτελικά και κατέκτησαν το τρόπαιο στον τελικό με την Ντόρτμουντ στο Λονδίνο.

Ο Μάνουελ Νόιερ και ο Φίλιπ Λαμ δεν περίμεναν κάτι καλύτερο από την κλήρωση, την χαρακτήρισαν δύσκολη και μοιρασμένες τις πιθανότητες πρόκρισης.

Φίλιπ Λαμ: " Το θετικό είναι ότι το δεύτερο παιχνίδι θα είναι στην έδρα μας και αυτό πιθανόν να είναι αβαντάζ. Τόσο εμείς όσο και η Μπαρτσελόνα μας αρέσει να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Η Μπαρτσελόνα είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Οι πιθανότητες είναι 50%-50%".

Μάνουελ Nόιερ: " Θα είναι δύο δύσκολες αναμετρήσεις. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια από την στιγμή που φθάνει στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Κερδίσαμε την Μπαρτσελόνα με δύο πειστικές εμφανίσεις το 2013 αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Τα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε για τις δύο ομάδες. Θα πρέπει να κάνουμε δύο πολύ καλές εμφανίσεις για να περάσουμε στον τελικό".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ