CHAMPIONS LEAGUE

Νέες "μπηχτές" από Ρόμα και Σίτι στο Twitter!

Νέες "μπηχτές" από Ρόμα και Σίτι στο Twitter!

Μην νομίζετε ότι Μάντσεστερ Σίτι και Ρόμα έλυσαν τις διαφορές τους. Δείτε πως "χαιρέτησαν" η μία την άλλη στα social media ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τον Δεκέμβριο!

Μετά την διαμάχη που είχαν για τον "αγγλικό καιρό" αλλά και το γεγονός πως ο Τότι δεν είχε πετύχει κάποιο γκολ επί αγγλικού εδάφους (μέχρι το βράδυ της Τρίτης), Ρόμα και Μάντσεστερ Σίτι δεν λένε να σταματήσουν τις "φιλοφρονήσεις" αν και κοντεύει να συμπληρωθεί 24ωρο από τη μάχη τους για τη 2η αγωνιστική του Champions League.

"Ελπίζουμε παίκτες, προσωπικό και οπαδοί να έχετε ένα ασφαλές ταξίδι απόψε. Τα λέμε τον Δεκέμβριο", γράφτηκε στον λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι στο Twitter, με την απάντηση της Ρόμα να είναι αφοπλιστική:

"Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία χθες το βράδυ. Ανυπομονούμε να σας δούμε στη Ρώμη. Δεν έχετε κερδίσει ευρωπαϊκό παιχνίδι στην Ιταλία, έτσι δεν είναι;".

Όπως ήταν λογικό, οι άνθρωποι της Σίτι αντιμετώπισαν αυτή την φράση ως "καρφί" και θέλησαν από την πλευρά τους να απαντήσουν γράφοντας τα εξής:

"Όχι, δεν έχουμε κερδίσει αλλά όπως ξέρετε, για όλα υπάρχει μία πρώτη φορά"! Η συνέχεια σε λιγότερο από τρεις μήνες στο "Ολίμπικο" όπου το πιθανότερο είναι οι δύο ομάδες να διεκδικούν αμφότερες την πρόκρισή τους στους "16" του Champions League.

Δείτε τα tweets που αντάλλαξαν Ρόμα & Μάντσεστερ Σίτι:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ