CHAMPIONS LEAGUE

Ναχάρ: "Πιστέψαμε στο θαύμα του Λονδίνου"

Ναχάρ: "Πιστέψαμε στο θαύμα του Λονδίνου"

Ο μεσοεπιθετικός της Άντερλεχτ από την Ονδούρα, Άντι Ναχάρ, καταγράφει στο Sport24.gr, το χρονικό της επιστροφής της βελγικής ομάδας από το εις βάρος της 3-0 από την Άρσεναλ στο Λονδίνο, στο τελικό 3-3.

Η Άντερλεχτ επέστρεψε από την κόλαση στο Λονδίνο, καθώς βρέθηκε να χάνει με σκορ 3-0 από την Άρσεναλ στο 58ο λεπτό, αλλά να φεύγει τελικά με το βαθμό της ισοπαλίας. Ο μεσοεπιθετικός της βελγικής ομάδας, Άντι Ναχάρ, αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης και καταγράφει στο Sport24.gr το σκηνικό της τρομερής επαναφοράς, ενώ στέλνει τις ευχές στον πρώην συμπαίκτη του και νυν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Λούκα Μιλιβόγιεβιτς.

Δεν πιστέψαμε ποτέ ότι τελείωσε στο 3-0

Η Άρσεναλ με τα γκολ των Αρτέτα, Αλέξις Σάντσες και Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν βρέθηκε στο 58', ήδη να προηγείται με 3-0 επί της Άντερλεχτ. Είχαν τελειώσει όλα; Όχι, όπως αποδείχθηκε. Τι πίστεψαν οι πρωταγωνιστές όμως της επαναφοράς; Ο Άντι Ναχάρ καταθέτει την άποψή του στο Sport24.gr:

"Ποτέ δεν πιστέψαμε ότι το παιχνίδι τελείωσε. Κάτι μας έλεγε ότι είχαμε δρόμο στο παιχνίδι. Το αισθανόμασταν, παρά το γεγονός ότι το σκορ ήταν ήδη βαρύ για εμάς, είχα μία ανεξήγητη διάθεση να φύγουμε θριαμβευτές από το Λονδίνο. Σίγουρα με την επίτευξη του πρώτου και του δευτέρου γκολ, τα πράγματα έγιναν πιο ρεαλιστικά, είχαμε αυτή την πίστη και εγώ και οι συμπαίκτες μου, ότι μπορούσαμε να μη φύγουμε με άδεια χέρια από την Αγγλία. Αυτή η πίστη γινόταν, όλο και πιο ακλόνητη."

Ναχάρ: "Πιστέψαμε στο θαύμα του Λονδίνου"

Μοναδική στιγμή το γκολ του Μίτροβιτς

Από 3-0 στο 58'... 3-3 στο 90'. Ο μεσοεπιθετικός της Άντερλεχτ από την Ονδούρα, αξιολογεί στο Sport24.gr το κοντράστ των συναισθημάτων, ξεχωρίζοντας τη δική του ξεχωριστή στιγμή από το παιχνίδι και αποκαλύπτει εάν μίλησε με κάποιον ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ.

"Είναι μία αντίθεση απίστευτη. Εμείς και οι ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ, αλλάξαμε ρόλους σε επίπεδο συναισθημάτων. Αυτό που κρατώ πιο πολύ από όλα, είναι το τρίτο γκολ, του Μίτροβιτς. Είναι κάτι αξέχαστο, δε νομίζω ότι θα ξεχάσω αυτή την ικανοποίηση που πήρε εκείνη τη στιγμή, ποτέ στη ζωή μου. Δεν περιγράφεται αυτό το συναίσθημα της λύτρωσης με λόγια. Δεν μίλησα με κανέναν αντίπαλό μου. Φυσιολογικά θα μιλούσα, αλλά ήμασταν όλοι τόσο ενθουσιασμένοι που θέλαμε να μοιραστούμε μόνο μεταξύ μας, αυτό το υπέροχο συναίσθημα."

Ναχάρ: "Πιστέψαμε στο θαύμα του Λονδίνου"

Δουλειά, δουλειά, δουλειά επί 90 λεπτά

Τι χρειάζεται για να επιστρέψεις από την ποδοσφαιρική "κολαση" στη ζωή; Τύχη ; Δουλειά; Και τα δύο; Ο Άντι Ναχάρ καταθέτει τη γνώμη του στο Sport24.gr, για τα στοιχεία εκείνα τα απαραίτητα, προκειμένου ένα παιχνίδι, φαινομενικά χαμένο, να "γυρίσει" ενώ εξηγεί γιατί αφήνει στο περιθώριο τους πανηγυρισμούς.

"Για εμένα αυτό που χρειάζεται πάνω από όλα είναι η δουλειά. Δουλειά αδιάκοπη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Δουλειά κάθε λεπτό που περνά. Δουλειά και στα 90 λεπτά που παίζεται το παιχνίδι. Είναι φυσιολογικό στα αποδυτήρια να επικράτησε χαμός. Δεν ήταν και λίγο αυτό που κάναμε. Αλλά έχουμε παιχνίδι για το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο. Και το να το κερδίσουμε είναι πιο σημαντικό από τους πανηγυρισμούς."

Ναχάρ: "Πιστέψαμε στο θαύμα του Λονδίνου"

Η Άντερλεχτ λογικά δεν προλαβαίνει για κάτι παραπάνω από την τρίτη θέση, για την οποία θα μονομαχήσει με την Γαλατασαράι. Ποιοι είναι οι στόχοι των Βέλγων; Η μισή Αγγλία γράφεται ότι ενδιαφέρεται για το μεσοεπιθετικό από την Ονδούρα. Τι λέει ο ίδιος για το μέλλον του, στο Sport24.gr:

"Στόχος είναι τόσο στο Βέλγιο, όσο και στην Ευρώπη να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Δεν θέλω να θέτω μακροπρόθεσμους στόχους, αν κερδίζουμε κάθε παιχνίδι είναι βέβαιο ότι θα φτάσουμε στον προορισμό μας. Δεν σκέφτομαι αυτά που λένε για μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα. Είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της Άντερλεχτ και θέλω να δίνω στην ομάδα μου το μάξιμουμ. Αυτά είναι πράγματα που κοιτάζω με τον ατζέντη μου."

Μίλι, συνέχισε έτσι

Άντι Ναχάρ και Λούκα Μιλιβόγιεβιτς ήταν μέχρι το περασμένο καλοκαίρι συμπαίκτες στην Άντερλεχτ. Δείτε το μήνυμα που στέλνει μέσω του Sport24.gr ο επιθετικός από την Ονδούρα, στο μέσο του Ολυμπιακού.

"Τον παρακολουθώ και μαθαίνω ότι τα πηγαίνει εξαιρετικά. Ήταν συμπαίκτης μου και χαίρομαι πολύ για την πορεία του. Του εύχομαι να συνεχίσει σε αυτό τον επιτυχημένο ρυθμό, να συνεχίσει να παίζει έτσι."

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ