CHAMPIONS LEAGUE

Μπόας: "Αυτές ήταν οι επιλογές μου"

Μπόας: "Αυτές ήταν οι επιλογές μου"
PHOTOGRAPH: SALVATORE LAPORTA/AP

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας υπεραμύνεται των επιλογών του να παρατάξει την 11αδα της Τσέλσι χωρίς τους Λάμπαρντ και Άσλει Kόουλ απέναντι στη Νάπολι.

Σε μια κλωστή κρέμεται η πρόκριση της Τσέλσι στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά την ήττα με 3-1 από τη Νάπολι.

Η απόδοση της ήταν συνέχεια των εμφανίσεων που κάνουν οι παίκτες του Βίλας-Μπόας το τελευταίο χρονικό διάστημα και έχουν απογοητεύσει.

Οι Άγγλοι διεθνείς εξέφρασαν πριν το παιχνίδι την δυσαρέσκεια τους για την επιλογή του Πορτογάλου προπονητή να τους αφήσει εκτός αρχικής 11αδας.

Ο Βίλας-Μπόας υπερασπίστηκε τις επιλογές του παρά την ήττα με 3-1 από τη Νάπολι λέγοντας ότι οι αποφάσεις του πρέπει να γίνονται σεβαστές από τους παίκτες του.

" Είχα μία μικρή κουβέντα πριν τον αγώνα με τους Λάμπαρντ και Κόουλ. Πρόκειται για δύο έμπειρους παίκτες που ένιωθαν ότι θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Αυτό είναι αποδεκτό. Ο Κόουλ μπήκε στο 11' στην θέση του Μποσίνγκουα και ο Λάμπαρντ στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε ως αλλαγή.

Ήταν απογοητευμένοι αλλά ήταν αποφάσεις που έπρεπε να δεχτούν. Ήταν αποφάσεις τακτικής. Με τον Μάτα πίσω από τον επιθετικό επιλέξαμε δύο μέσους που μπορούν να βρίσκονται μπροστά από την άμυνα με περισσότερα αμυντικά καθήκοντα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούσε ο Λάμπαρντ να παίξει αλλά αυτή ήταν η απόφαση μου. Με τον Άσλεϊ ήταν διαφορετικά αφού είχε μόλις δύο ημέρες προπονήσεις. Ο κόσμος μπορεί να έχει την δική του άποψη για την 11αδα αλλά αυτή ήταν η σωστή απόφαση κατά την άποψη μου".

Ο Μπόας δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Μποσίνγκουα για τον επαναληπτικό αλλά και στον τιμωρημένο Μεϊρέλες.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ