CHAMPIONS LEAGUE

Μπλαν: "H άμυνα θα δώσει την πρόκριση"

Μπλαν: "H άμυνα θα δώσει την πρόκριση"

Ο Λοράν Μπλαν δήλωσε ότι η άμυνα θα είναι "κλειδί" για την εξέλιξη της αναμέτρησης με την Τσέλσι. Διαβάστε δηλώσεις του Γάλλο προπονητή.

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Τσέλσι στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Λοράν Μπλαν θα παρατάξει με απουσίες την Παρί αφού δεν υπολογίζονται οι Καμπάιγ και Μόουρα ενώ αμφίβολοι είναι οι Μότα, Ματουιντί, Μαρκίνιος και Παστόρε.

Στις δηλώσεις του ο Γάλλος προπονητής τόνισε ότι σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα θα παίξει η άμυνα καθώς τόσο η Παρί όσο και η Τσέλσι διαθέτουν δημιουργικούς παίκτες αλλά τη διαφορά στο ματς θα κάνει η αμυντική συμπεριφορά των δύο ομάδων.

" Oι συνθήκες είναι κάτι περισσότερο από ιδανικές. Πρέπει όλη η ομάδα να είναι σε καλή κατάσταση για να αντιμετωπίσουμε την Τσέλσι. Η άμυνα δεν είναι το κλειδί μόνο για το αυριανό ματς αλλά για όλα τα μεγάλα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Και οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλούς και δημιουργικούς παίκτες αλλά η καλύτερη ομάδα στην άμυνα θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να προκριθεί. Όλες οι ομάδες έχουν παίκτες που κάνουν την διαφορά και ένας από αυτούς για την Παρί είναι ο Ιμπραχίμοβιτς. Πρέπει να κάνει το καλύτερο δυνατό καθώς πρέπει να σκοράρουμε.

Θα υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις από αυτό το ματς και ο Βεράτι είναι ένας παίκτης που θα πρέπει να δείξει ότι έχει βελτιωθεί. Ο Μουρίνιο θα κάνει τα πάντα για να ανεβάσει την ένταση του αγώνα αλλά εμείς πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ