CHAMPIONS LEAGUE

Μπενίτεθ: "Δεν αισθάνομαι προδομένος"

Μπενίτεθ: "Δεν αισθάνομαι προδομένος"

Ο Ράφα Μπενίτεθ δήλωσε πως κανένα από τα τρία γκολ που δέχτηκε η Νάπολι στο "Σαν Μαμές" ήταν φυσιολογικό να συμβεί, ωστόσο υπερασπίστηκε τους παίκτες του και ζήτησε ανασύνταξη ενόψει Serie A.

Ο Μάρεκ Χάμσικ άνοιξε το σκορ για τη Νάπολι στο "Σαν Μαμές" στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους όμως η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ δέχτηκε τρία γκολ μέσα σε διάστημα 13 λεπτών από τους Βάσκους του Ερνέστο Βαλβέρδε και αποχαιρέτησε το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.

Σε αυτό το "νεκρό" διάστημα της ιταλικής ομάδας στάθηκε μάλιστα ιδιαίτερα ο Μαδριλένος τεχνικός μετά το τέλος της αναμέτρησης, λέγοντας:

'Κάναμε τρία λάθη που έκριναν τα πάντα. Τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού, δεν αισθάνομαι ότι με πρόδωσε κάποιος παίκτης. Μπορούν να συμβούν, τα αποψινά λάθη δεν ήταν φυσιολογικά αλλά έτσι ήρθαν τα πράγματα.

Είχαμε δουλέψει μέσα στην εβδομάδα πάνω στις στημένες φάσεις όπως σε αυτήν από την οποία δεχτήκαμε το πρώτο γκολ", τόνισε ο Μπενίτεθ για να συμπληρώσει:

"Η Αθλέτικ είναι μία πολύ δεμένη ομάδα. Είμαστε στενοχωρημένοι αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Επαναλαμβάνω πως είμαστε όλοι δυσαρεστημένοι αλλά τώρα το μυαλό μας είναι στο ιταλικό πρωτάθλημα".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ