CHAMPIONS LEAGUE

Μπέιλ: "Γι' αυτό υπέγραψα στην Ρεάλ"

Μπέιλ: "Γι' αυτό υπέγραψα στην Ρεάλ"

Ο Γκάρεθ Μπέιλ δηλώνει ότι ήρθε στην Ρεάλ για να κατακτήσει τίτλους και να ζήσει προκρίσεις όπως την χθεσινή(29/4).

Εντυπωσιασμένος από τη νίκη της Ρεάλ επί της Μπάγερν και την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ δηλώνει ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Η Ρεάλ έπαιξε καλά τις αντεπιθέσεις κάτι που επιδίωξε να ακολουθήσει η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι και δικαιώθηκε. Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Μπέιλ στάθηκε στον τρόπο που αναπτύχθηκε η "βασίλισσα" και τόνισε ότι οι τίτλοι και τα μεγάλα ματς είναι οι δύο λόγοι που πήγε στην Ρεάλ.

" Αυτός ήταν ο λόγος που ήθελα να έρθω. Να κερδίσω τίτλους και να παίξω σε αγώνες όπως αυτός απέναντι στην Μπάγερν. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε κερδίσει ακόμα το τρόπαιο. Θα έχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι στον τελικό ανεξάρτητα ποια είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε και ανυπομονούμε για τον τελικό.

Είναι ένα φανταστικό αποτέλεσμα για μας. Δουλέψαμε σκληρά, ακολουθήσαμε σωστή τακτική και αξίζαμε την πρόκριση. Η Μπάγερν άφηνε χώρους στην αντεπίθεση και αυτό είναι το παιχνίδι μας. Έχουμε καλούς παίκτες ώστε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες τους. Κάναμε φοβερή εμφάνιση και είμαστε χαρούμενοι που φθάσαμε στον τελικό. Έμεινε ένα ακόμα βήμα".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ