CHAMPIONS LEAGUE

Μπακχάρ: "Το παιχνίδι μας και ό,τι βγει"

Μπακχάρ: "Το παιχνίδι μας και ό,τι βγει"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μπαράκ Μπακχάρ μίλησε για την αναμέτρηση της Χάποελ Μπερ Σεβά με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι η ομάδα του έχει την ποιότητα να σταθεί με αξιοπρέπεια, να κάνει το παιχνίδι της και ό,τι βγει. Τι δήλωσε ο Μπάρντα.

Ημέρα συνεντεύξεων Τύπου η Τρίτη (26/7) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ενόψει της αναμέτρησης που θα φιλοξενηθεί στο Φαληρικό γήπεδο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Χάποελ Μπερ Σεβά για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μετά τον Βίκτορ Σάντσεθ, ακολούθησε ο Μπαράκ Μπακχάρ και ο τεχνικός των Ισραηλινών τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του έχει την ποιότητα να σταθεί με αξιοπρέπεια, να κάνει το παιχνίδι της απέναντι στους Πειραιώτες και ό,τι βγει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισραηλινού τεχνικού:

Με τέτοιο αντίπαλο θα κάνετε την προσπάθειά σας και ό,τι βγει ή ήρθατε για να πάρετε σκορ πρόκρισης;

Η ομάδα μου έχει την ποιότητα για να σταθεί με αξιοπρέπεια, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια για τον Ολυμπιακό. Είναι γνωστή η ομάδα. Η προσπάθεια θα πρέπει να γίνει και έχουμε πίστη.

Έχετε καταλήξει στο πώς θα προσεγγίσετε το ματς και στα πρόσωπα που θα επιλέξετε για την ενδεκάδα; Διαβάζαμε στα ρεπορτάζ στο Ισραήλ ότι θα κατεβείτε με αμυντικούς προσανατολισμούς.

Να σας αποκαλύψω πώς θα παίξουμε από τώρα; Σαφέστατα δεν μπορώ να πω. Η ομάδα μου έχει την ποιότητα και μπορεί να προσαρμοστεί στο στυλ παιχνιδιού ανάλογα με τον αντίπαλο που έχουμε απέναντί μας. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας και από εκεί και πέρα ό,τι βγει.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει ανακοινώσει την ενδεκάδα και θα υπάρχουν αρκετές ελλείψεις. Σας ικανοποιεί αυτό;

Δεν πρόκειται να επηρεάσει, η ομάδα του Ολυμπιακού έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες και σίγουρα θα καλύψουν τα κενά που θα δημιουργήσουν οι απόντες.

Πόσο πραγματικά πιστεύετε ότι υπάρχει ελπίδα για θετική έκβαση της διπλής αναμέτρησης;

Η πίστη υπάρχει, δεν ήρθαμε εδώ για να περάσουμε την ώρα μας. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και έχουμε σκοπό να δώσουμε πραγματικά το 100% για να αντεπεξέλθουμε.

Για το θέμα που προέκυψε με τον Μπουζάγκολ τι έχετε να πείτε;

Δεν θέλω να αναφερθώ στο συγκεκριμένο θέμα. Θέλω να είμαστε συγκεντρωμένοι στον αυριανό αγώνα.

Μπάρντα: "Ομάδα με παράδοση και ποιότητα ο Ολυμπιακός"

Μπακχάρ: "Το παιχνίδι μας και ό,τι βγει"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όταν άκουσες ότι ο Ολυμπιακός θα είναι ο αντίπαλός σας στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ποια ήταν η πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό σου;

Χαριτολογώντας έλεγα εύκολος αγώνας αλλά μετά το διόρθωσα. Είναι δύσκολος αγώνας. Ομάδα με μεγάλη παράδοση, πολύ ποιοτική, ήρθαμε εδώ για να κάνουμε κάθε προσπάθεια και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το γεγονός ότι η ομάδα σας και εσύ βρίσκεστε σε ένα επίπεδο απέναντι σε τέτοια ομάδα, πώς είναι η εμπειρία αυτή;

Πρωτίστως με ενδιαφέρει να πάμε καλά, η εμπειρία είναι εμπειρία και θα προσπαθήσουμε να αποκομίσουμε το καλύτερο από τον αυριανό αγώνα.

Σας έχουν ακολουθήσει χίλιοι οπαδοί σας. Πώς νιώθετε;

Μας χαροποιεί η παρουσία τους και ευχόμαστε να έχουμε αυτή την εμπειρία και για μεγαλύτερο διάστημα.

Έχεις εμπειρίες εντός και εκτός Ισραήλ. Νιώθεις ενθουσιασμένος;

Φυσικά και νιώθω ενθουσιασμένος και έχω την αγωνία. Πέρα από αυτό είμαι συνηθισμένος και ξέρω τι πρέπει να κάνω.

Για το θέμα που προέκυψε με τον Μπουτσάλιο τι έχεις να πεις;

Δεν υπάρχει τίποτα που θα μας αποσπάσει την προσοχή από τον αυριανό αγώνα. Είμαστε επικεντρωμένοι στο παιχνίδι που θα γίνει.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ