CHAMPIONS LEAGUE

Μουρίνιο: "Ήθελα νίκη με 5-0"

Chelsea's Portuguese manager Jose Mourinho reacts during the UEFA Champions League semifinal first leg football match Club Atletico de Madrid vs Chelsea FC at the Vicente Calderon stadium in Madrid on April 22, 2014.   AFP PHOTO/ GERARD JULIEN        (Photo credit should read GERARD JULIEN/AFP/Getty Images)
Chelsea's Portuguese manager Jose Mourinho reacts during the UEFA Champions League semifinal first leg football match Club Atletico de Madrid vs Chelsea FC at the Vicente Calderon stadium in Madrid on April 22, 2014. AFP PHOTO/ GERARD JULIEN (Photo credit should read GERARD JULIEN/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν ειρωνικός με τους Ισπανούς αναφέροντας πως ήθελε νίκη με 5-0 στην Μαδρίτη, ενώ τόνισε πως η Τσέλσι δυσαρέστησε την Ατλέτικο, κάτι που έκανε εκείνη μέχρι τώρα στους αντιπάλους της. Η ρεβάνς της Γουέστ Χαμ με tweet

Για μία ακόμη φορά ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν διασκεδαστικός στις δηλώσεις του, καθώς ειρωνευόμενος Ισπανό δημοσιογράφο σε ερώτησή του για το αν ήταν το 0-0 αυτό που ήθελε, τόνισε πως επιθυμούσε νίκη με 5-0 και πρόκριση στον τελικό.

"Αυτό βέβαια δεν ήταν εύκολο. Δεν είναι εύκολο όμως και το να φύγεις από εδώ χωρίς να έχει χάσει, αλλά το καταφέραμε. Δεν είναι σπουδαίο αποτέλεσμα, αλλά μας επιτρέπει να παίξουμε τον... τελικό μας στο Στάμφορντ Μπριτζ", πρόσθεσε ο Πορτογάλος.

Ο Μουρίνιο τόνισε πως ο Τσεχ είναι στο νοσοκομείο μετά την εξάρθρωση ώμου που υπέστη και πιθανότατα η χρονιά έχει τελειώσει για αυτόν, ενώ δεν μοιάζει σοβαρός ο τραυματισμός του Τέρι, αλλά μάλλον θα χάσει την ρεβάνς και θα προλάβει τον τελικό, αν προκριθεί η ομάδα του.

Όσον αφορά για το ματς γενικά, ανέφερε: "Δυσαρεστήσαμε την Ατλέτικο Μαδρίτης, κάτι που μέχρι τώρα έκανε αυτή στους αντιπάλους της. Είχα πει επίσης στους παίκτες μου επίσης να μην αλλάζουν πολύ την μπάλα καθώς η Ατλέτικο πιέζει".

Η... ρεβάνς της Γουέστ Χαμ με tweet

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στο ματς με την Γουέστ Χαμ είχε δηλώσει πως τα "σφυριά" παίζουν ποδόσφαιρο του 19ου αιώνα, αναφερόμενος στην αμυντική τους προσέγγιση στο ματς, αλλά ο γιος του ιδιοκτήτη του συλλόγου πήρε... ρεβάνς μέσω twitter, κάνοντας το ίδιο σχόλιο για την εμφάνιση της Τσέλσι στην Μαδρίτη...

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ