CHAMPIONS LEAGUE

Μουρίνιο: "Τα πάντα θα κριθούν στο δεύτερο ματς"

Μουρίνιο: "Τα πάντα θα κριθούν στο δεύτερο ματς"
Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στάθηκε στην ποιότητα της Παρί Σεν Ζερμέν και τόνισε πως είναι καλύτερα που το δεύτερο ματς θα γίνει στην Αγγλία.

Παρί και Τσέλσι έμειναν στο 1-1 στην Γαλλία για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι που το δεύτερο ματς θα γίνει στην Αγγλία.

"Το προβάρισμα είναι ελάχιστο. Σε αυτή τη φάση μένει ένα ακόμα παιχνίδι. Το καλό είναι πως η πρόκριση θα κριθεί στο Στάμφορντ Μπριτζ και όχι στην Γαλλία που έχουν ένα καταπληκτικό ρεκόρ", είπε αρχικά ο Πορτογάλος και συνέχισε:

"Το 1-1 δεν είναι νίκη, τα πάντα είναι ανοιχτά. Έχουν φανταστική ομάδα και με παίκτες μεγάλης αξίας, οπότε τα πήγαμε εξαιρετικά".

Για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει, δήλωσε: "Πολλές φορές ο κόσμος μιλάει για τους παίκτες που είναι τραυματίες και δεν παίζουν. Υπάρχουν όμως και τραυματίες που αγωνίζονται.

Σήμερα είχα πέντε τέτοιους στην ενδεκάδα. Η διαφορά είναι πως δεν κάνουν προπόνηση. Έχουν να προπονηθούν από το ματς με την Έβερτον".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ